|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Чували с вакуум
|
|
Автор | Bиkи (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.02.07 20:46 |
|
За дрехи. Дето ги рекламират- изсмукваш с прахосмукачка въздуха и огрмни камари дрехи се събират в едно плоско пликче. Дали някой е ползвал, много ме изкушават според рекламата, но може и да е нещо фалшиво. Темата може и да не е точно за тук, но не намерих по-подходящо място. Благодаря.
| |
Тема
|
Re: Чували с вакуум
[re: Bиkи]
|
|
Автор |
Xoлдън (старо куче) |
Публикувано | 26.02.07 22:07 |
|
И за какво са ти?Да нямаш два тира с дрехи.
Избийте баламите и тарикатите ще умрат сами.
| |
Тема
|
[re: Xoлдън]
|
|
Автор | qwerty (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.02.07 11:02 |
|
Едно време си похабихме едни дрехи с такива вакумни тръби. Стояха няколко месеца и като ги извадихме имаха мухъл който не можа да се изчисти.
| |
Тема
|
[re: qwerty]
|
|
Автор |
Martu (непозна) |
Публикувано | 02.03.07 22:30 |
|
Алабализми...обикновения ПЕ(полиетилен) не може да задържи вакуум повече от 2-3 дни. Вакуумпликове или чували се правят от фолио ПЕ/ПА(полиетилен-полиамид). Така, че дори и да вакуумираш( което с прахосмукачка е абсурд) в последствие ще се развакуумира.
| |
Тема
|
[re: Martu]
|
|
Публикувано | 02.03.07 22:50 |
|
И защо според теб ще го казвам ако не е вярно? Това беше преди няколко години когато вървяха рекламите за тези пликове. Естествено не съм от тези които ще дават пари за такива елементарни уреди, захванах се саморъчно, направих си помпа, пробвах с няколко вида торби. Действително с някои не ставаше но намерих такива с които става и държи без да изпуска. Направих такъв вакум че торбата с дрехите стана като камък. След няколко месеца си беше в същото състояние както в началото. Друг е въпроса че резултата вътре беше отчайващ.
| |
Тема
|
|
|
Автор | listence (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.03.07 23:46 |
|
ползвам торбите на топшоп -спейс бегс от 4 месеца.До този момент летните дрехи са в същото състояние ,в което ги оставих без лоша миризма,мухъл или подобно.
| |
Тема
|
[re: qwerty]
|
|
Автор |
esprit (zelenooka.....) |
Публикувано | 12.03.07 00:08 |
|
отчайващ,какво ще рече?кажи подробности моля:-)
| |
Тема
|
[re: esprit]
|
|
Автор |
ha! (пристрастен) |
Публикувано | 12.03.07 06:22 |
|
тотално смачкани дрехи, предполагам
прекрасна - ужасна ... все тая ... резултатът е съсипващ
| |
Тема
|
|
|
Автор | gargamel (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.07 08:49 |
|
Само да спомена че дрехите втора употреба се внасят вакумирани и приличат на "тухли" , виждал съм ги при познат дето ги продава за парцали на печатари.
| |
Тема
|
[re: ha!]
|
|
Публикувано | 12.03.07 08:55 |
|
ами дрехи с мухъл - това беше резултата.
възможно е още при запечатването да не са били добре изсушени, не съм навлизал в по-дълбоко разследване и експеримента ми спря до там
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|