Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:45 04.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Автоматична дворна врата!нови  
Автор P1O (Маняк)
Публикувано21.02.07 16:10

искам да не слизам от колата като си влизам в двора, може и да не е с дистанциоонно с бутон или нещо друго, но поне да се отваря "сама" вратата. разгледах някви сайтове ама 1000лв и нагоре някак си не ме привличат

Тема Re: Автоматична дворна врата!нови [re: P1O]  
Автор Djasta-Prasta (Познат)
Публикувано21.02.07 16:13

Ми тогава как ще разбере че трябва да се отвори вратата бе човек.
Щом не искаш дистанционно или друга система. Все още телепатията не се прилага в техниката.

Дрън и бръм, всеки ден и нощ.

Автор GBlO (доброжелател)
Публикувано21.02.07 16:49

че може да се направи по-евтинко може, но не е за всеки. Нужно ти е дистанционно управление двуканално за около 50лв от "Конрад", маслена помпа каквато намериш, но да е на 220в и хидро цилиндър, който за да е почти без пари може да се намери на някой от пунктовете за вторични суровини

Тема Re: Автоматична дворна врата!нови [re: Djasta-Prasta]  
Автор P1O (Маняк)
Публикувано21.02.07 16:52

телепатията ще ми е трудно, но с едно просто бутонче на място където само аз знам няма да е проблем, не живея на оживено място.

Автор GBlO (доброжелател)
Публикувано21.02.07 17:00

то като ще е автоматика да е както трябва, какво е това с бутонче

Авторbrada (Нерегистриран)
Публикувано21.02.07 18:50

под 1000 лв може ако си я правиш сам,иначе само врататаще ти хване около 500,като сложиш и изпълнителния механизъм:ел мотор 300-400 вата,включвател,крайни изключватели,ст.въже,пружини,това все е пари или време да ги търсиш от приятели или от тук от там,а и нерви сам разбираш като се натрупат така нещата.А най важното е да решиш какво искаш-има различни схеми за такава врата:въртяща еднокрила или двукрила,плъзгаща настрани или нагоре и назад--на мен ми хареса най много да се плъзга нагоре и назад и като речеш става.

Тема Re: Автоматична дворна врата! [re: brada]  
Автор P1O (Маняк)
Публикувано22.02.07 10:42

1-предполагах, че се подразбира, че врата имам!!!
2-врата е дворна, не се плъзга нагоре и назад!!!
хубаво ще е да се чете въпроса, преди да се отговаря колкото да не е без хич!

Автор Djasta-Prasta (Познат)
Публикувано22.02.07 13:00

Да прочетох ти въпроса и другите са го чели и то както трябва, поне едно благодарско кажи на хората, че с тия удивителни дето си ги натряскал освен да се почешеш по главата друго няма да направиш.
Искаш да ти се отваря, ама без да слизаш от МПС то, обаче да ставало без дистанционно ама да имало бутонче която само ти да си го знаел. Олеееееейй ей такива клиенти като се появят и си задавам въпроса малоумни ли сме българите или не?

Дрън и бръм, всеки ден и нощ.

АвторWindows Пий нa Ekc (Нерегистриран)
Публикувано22.02.07 13:46

Я дай насам тези сайтове дето си ги гледал...да ги видим и ние, че да ти проследим мисълта. Иначе слагаш един стъпков ел.двигател от управлението на сателитна чиния на страничния фундамент или там как се нарича "касата" на вратата, а с помощта на зъбна предавка от вала на двигателя движението се предава на зъбно такова ниподвижно захванато за вратата по оста на въртенето и. Крайни изключватели и малко кабел. "Бутончето" няма да е много ясно как ще го скриеш че само ти да го знаеш... а ако си като мен разсеян и позабравиш къде си го скрил... какво търсене ще падне! А освен това трябва да помислиш за бутонче когато си от външната страна на вратата и друго за варианта когато си от вътре. Пробвай, ако не стане - върни системата в първоначално състояние с помощтта на "System Restore" и пиши за още идей ;)

Тема Re: Автоматична дворна врата!нови [re: Djasta-Prasta]  
Автор P1O (Маняк)
Публикувано22.02.07 15:06

Не съм карал никой да ми отговаря, искам мнение на хора които могат и искат да помогнат, не са ми необходими мнения от "Джаста праста" тип - Ма ти кво точно искаш, как да стане и т.н. Коментари за клиенти също не ме вълнуват, защото аз не съм Клиент тук.
не че съм ти длъжен, незнам жена ли си мъж ли си или нещо друго
1-не съм писал, че НЕ искам да е с дистанционно /чети преди да отговаряш!!!/
2-бутона може и на друг да го казвам, не е сигурно, че само аз ще си го знам.
а на въпроса дали сте малоумни можеш сам да си отговориш, защото освен да прочетеш едно мнение, трябва и да го разбереш и чак след това да отговаряш и то не по темата!!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.