|
Тема
|
Kak da si napravja darvena kachtichkaza zaek?
|
|
Автор | NELlNA (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.03.02 20:15 |
|
v magazinite za domachni lubimzi ne prodavat darveni kachtichki a da angagiram darvodelez za takava drebolija...prosto njama da se saglasi!
Stava vapros za kachtichka ot darvo s chirina 30sm i dagina40sm
Blagodarja vi predvaritelno
| |
Тема
|
Re: Kak da si napravja darvena kachtichkaza zaek?
[re: NELlNA]
|
|
Автор |
OO7 (пушач) |
Публикувано | 31.03.02 18:39 |
|
Здравей, занимавал съм се малко с дърво и да ти кажа не е много лесно, макар, че така изглежда. Необходими са инструменти, помещение, материали и много опит. Така, че ако искаш да имаш хубава къщичка за заека потърси някой дърводелец или поне някой, който има такова хоби.
Успех.
| |
Тема
|
|
|
Автор | motkasht se (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.04.02 19:18 |
|
purvo pravish ot po-debeli duski neshto kato skara, s okolo 1.5 sm rastpianie pomejdu im za pod. dupkite sa za da moje da padat boklucite, spestiava mnogo chistene. poluchava se neshto kato selska ograda. sled tova veche kum poda dobaviash stenite, moje da polzvash chasti ot metalni shtaigi za da ima kak da gledash gadinkata. stenite moje da sa ot po-tunki duski, none triabva da ima razstoianie mejdu tiah, zashtoto kato niamat kakvo da praviat zaicite obichat da grizat. ot jelezariata kopuvash 2 panti i pravish vratichka, gore-dolu tova e . okolo 1-2 chasa ti triabvat, trion, chuk, pironi, duski kakvito imash. ama neshto malka mi se vidi taia kushtichka, haivana shte se izkrivi v neia.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Haban (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.01.07 16:39 |
|
Super e
| |
Тема
|
[re: Haban]
|
|
Автор |
bigEnter (търсещ) |
Публикувано | 24.01.07 16:16 |
|
Синът ми ме застреля ,че иска къщичка за птички.
Взех един лист фибран за топлоизолация.
Накроих го и скле4ки за зъби го злобих като плоскостите ги залепих с силикон за глава на МПС.
Става здраво и на външен вид много гот.
пп Фибрана се реже с макетно можче
| |
|
|
|
|