Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:39 16.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Kak da si napravja darvena kachtichkaza zaek?нови  
АвторNELlNA (Нерегистриран)
Публикувано30.03.02 20:15

v magazinite za domachni lubimzi ne prodavat darveni kachtichki a da angagiram darvodelez za takava drebolija...prosto njama da se saglasi!
Stava vapros za kachtichka ot darvo s chirina 30sm i dagina40sm
Blagodarja vi predvaritelno

Тема Re: Kak da si napravja darvena kachtichkaza zaek?нови [re: NELlNA]  
Автор OO7 (пушач)
Публикувано31.03.02 18:39

Здравей, занимавал съм се малко с дърво и да ти кажа не е много лесно, макар, че така изглежда. Необходими са инструменти, помещение, материали и много опит. Така, че ако искаш да имаш хубава къщичка за заека потърси някой дърводелец или поне някой, който има такова хоби.
Успех.

Авторmotkasht se (Нерегистриран)
Публикувано30.04.02 19:18

purvo pravish ot po-debeli duski neshto kato skara, s okolo 1.5 sm rastpianie pomejdu im za pod. dupkite sa za da moje da padat boklucite, spestiava mnogo chistene. poluchava se neshto kato selska ograda. sled tova veche kum poda dobaviash stenite, moje da polzvash chasti ot metalni shtaigi za da ima kak da gledash gadinkata. stenite moje da sa ot po-tunki duski, none triabva da ima razstoianie mejdu tiah, zashtoto kato niamat kakvo da praviat zaicite obichat da grizat. ot jelezariata kopuvash 2 panti i pravish vratichka, gore-dolu tova e . okolo 1-2 chasa ti triabvat, trion, chuk, pironi, duski kakvito imash. ama neshto malka mi se vidi taia kushtichka, haivana shte se izkrivi v neia.

АвторHaban (Нерегистриран)
Публикувано23.01.07 16:39

Super e

Тема Re: Kak da si napravja darvena kachtichkaza zaek? [re: Haban]  
Автор bigEnter (търсещ)
Публикувано24.01.07 16:16

Синът ми ме застреля ,че иска къщичка за птички.
Взех един лист фибран за топлоизолация.
Накроих го и скле4ки за зъби го злобих като плоскостите ги залепих с силикон за глава на МПС.

Става здраво и на външен вид много гот.
пп Фибрана се реже с макетно можче

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.