|
Тема
|
саморазливни замазки
|
|
Автор |
Martu (непозна) |
Публикувано | 02.01.07 22:42 |
|
имам перално помещение, през което минават щрангове. Понякога през отворите минават разни смрадни от комшиите под нас. Искам да ударя една замазка. Става въпрос за 1-1.5м2. Кажете ми какво да използвам. Най-добре да е нещо готово, а не аз да смесвам.
| |
Тема
|
Re: саморазливни замазки
[re: Martu]
|
|
Автор | batDancho (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.01.07 10:20 |
|
Първо трябва да замажеш отворите към комшиите, преди да налееш саморазливната замзака, защото тя се разбърква до гъстотата на боза и като я налееш, ако има дупки към комшиите отдолу, ще изтече у тях.
Иначе аз съм ползвал саморазливен под на Мултикол - 22 лева торбата и съм доволен от него. За твоята квадратура, ако няма големи неравности, една торба ще е предостатъчна. / 20 кг. /
| |
Тема
|
[re: batDancho]
|
|
Автор |
Helper© (сърцат помагач) |
Публикувано | 04.01.07 01:00 |
|
Сигурен ли си, че точно оттам ти мирише? Много по-вероятно е миризмата да идва от подовия сифон - в пералното помещение често остава сух и водния затвор престава да действа. Освен това, замазване със силикон около тръбите не ти ли се струва по-подходящ вариант?
| |
Тема
|
[re: Helper©]
|
|
Автор |
Martu (непозна) |
Публикувано | 04.01.07 17:02 |
|
Нямам сифон на пода. Маркуча влиза в тръбата директно и там съм уплътнил със силикон. Освен това участъкът където минават тръбите е много разбит и като цяло искам да направя пода и вобще цялото помещение. Лошото е, че всички даморазливни са по 20-25 кг. На мен ми трябват максимум 3 кг. Ще търся някой познат, който е ремонтирал....
Мерси за съветите.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ha! (ентусиаст) |
Публикувано | 04.01.07 17:12 |
|
за какво ти стигат 3 кг? какъв разход на квадрат пише на опаковката? и каква дебелина на слоя се постига?
прекрасна - ужасна ... все тая ... резултатът е съсипващ
| |
Тема
|
я пак си помисли . . .
|
|
Автор | batDancho (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.01.07 20:15 |
|
. . . дали ще ти стигнат 3 кг и докъде ?
20 - 25 кг саморазливна замазка са около 13-15 литра, които покриват площ от 1.5 квадрата със дебелина 0.8-1 см, а ако имаш неравности по пода или е под наклон малко, ще влезе още повече. . .
| |
Тема
|
Re: я пак си помисли . . .
|
|
Автор |
Martu (непозна) |
Публикувано | 05.01.07 09:07 |
|
Разходът е 1 кг на 1м2 за 1мм слой. На мен площта ми е 1м2. Не ми трябва кой знае каква дебелина. Добре де може и да греша. Ама 20 кила са ми много. Но това вече ще го уредим...
| |
Тема
|
|
|
Автор | идeйния (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.01.07 00:25 |
|
Най-лесно може да се уплатни около тръбите с полиоретанова пяна от тази за дограма .Достатъчно е да задържи саморазливката.
| |
Тема
|
|
|
Автор | mogd (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.01.07 20:38 |
|
sloji nqkakva xartiq okolo 6trangovete isled tova gi zamaji s terakol
| |