Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:12 05.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема компресор  
Автор bassmaniak (новак)
Публикувано07.11.06 21:24

искам да си направя нещо като компресор по точно аерограф за боядисване на малки детайли , мисля да използвам компресор за помане на гуми 12v , но не знам как да направя останалата част от аерографа най вече пистолета моля ви отговорете

Тема Re: компресорнови [re: bassmaniak]  
Авторbrada (Нерегистриран)
Публикувано07.11.06 21:41

не знам точно как работят тези аерографи,но виждам два варианта:
1.правиш го пулверизатор,ако не се сещаш как е пиши ще ти обясня
2.използваш подходящ малък съд който да ти е удобен да рисуваш с него,например от препарат за по4истване на стъкла и на удобно за теб място монтираш вентил за велосипед,има широки като на автомобилна гума,и към него подаваш въздуха от компресора.Но въздуха първо да мине през междинен обем за да не ти пулсира и да задържа водата от въздуха.
Помисли и ако искаш пак питай.

Тема Re: компресорнови [re: brada]  
Автор bassmaniak (новак)
Публикувано07.11.06 21:46

този междинен обем какво представлява , а гози пулвелизатор пръска и настрани аз искам концентрирана в една точка струя ако можеш го скицилай и го прати на bassmaniak@abv.bg

Автор bassmaniak (новак)
Публикувано07.11.06 21:50

може ли междиннияг отдел да се направи от бутилка , какви маркучи може да се ползват , има ли опасност всичко да гръмне

Тема Re: компресорнови [re: brada]  
Автор Bakлин Xpиcтoв (по идеите)
Публикувано08.11.06 07:28

Аерографът е сложно и скъпо устройство. Все пак с него се правят художествени произведения. Има няколко модела. С откъсване на капката, с предварително подаване на въздух и т.н. Най-добре си купи някакъв втора употреба. След това вече ако много те влече може да се пробваш да си направиш по негово подобие. Няма да стане свестен, но поне ще си имаш занимавка.

Ваклин Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
България

Публикувано08.11.06 07:31

Погрешка отговорих на Брадата, а беше за теб. Още нещо. Аерографът е това което пръска боята. Компресора си е компресор. Той винаги е нужен. Този на 12 волта няма да стане. Налягането му е ниско, а и докато събереш въздух за една автомобилна гума и ще го изгориш. Евентуално от хладилник ще стане, но трябва да има система за събиране на маслото! Иначе и той е заминал за 3-4 часа работа. Задължително трябва да имаш обем за съхранено налягане, редуцир вентил и т.н.

Ваклин Христов
П.К. 79
3320 Козлодуй
България

Тема Re: компресорнови [re: Bakлин Xpиcтoв]  
Автор bassmaniak (новак)
Публикувано08.11.06 17:45

този компресор е руски и с него на веднъж съм напомпал 2 големи гуми за камион намведнъж и мисля че ще издържи , ако можеш ми дай малко повече информация за самата машинка аерограф той няма да ми трябва за много финни елементи и какви маркучи ще са ми нужни за компресора

Редактирано от bassmaniak на 08.11.06 17:46.

Публикувано08.11.06 18:49

За руската техника не споря...

http://www.artservicebg.com/old/funny.php?view=7

Ваклин Христов
П.К. 79
3320 Козлодуй
България

Публикувано08.11.06 18:53

http://www.xtuners.com/phpBB2/viewtopic.php?t=12&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ваклин Христов
П.К. 79
3320 Козлодуй
България

Автор@@ (Нерегистриран)
Публикувано09.11.06 01:37

ako naistina ti se zanimava,

Tova e naj-balamskija na4in no moje da ti svar6i rabota...

nomera stava i s dva metalni palniteli za himikalka...edna tanka trabi4ka se zapojava pod prav agal kam drugata...abe 6te si poigrae6 dokato go namesti6 i njama da e profesionalno, ama 6te ti svar6i rabota...

za butilka polzvaj 2L cokacola, izdarjat do kam 6-7 atmosferi, kompresora ti njama da digne tolkova....

Tova si e 100% napravi si sam istorija...ako iska6 profesionalni rezultati, vzemi si kupe6ka tehnika...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.