Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:29 08.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Колко ще ми излезе външна изолация?  
АвторAAA (Нерегистриран)
Публикувано11.10.06 16:57

Привет!
Предстои ми да си купя една къща, която е само на тухла. Много е хубава къщата, но трябва да си правя тепърва всичко - първо - дограма, второ - външна изолация и измазване...Искам да направя първо тези неща, за да си я затворя, а после цяла зима на спокойствие малко по малко ще си я довършвам отвътре.....
Та въпросът ми е: Колко ще ми излезе на квадрат външната изолация заедно с измазването? Имам предвид крайна цена ..??? А евентуално да ми препоръчате бригада, която да ми направи изолацията и външната мазилка.....
Благодаря ! Поздрави на всички!!!

Тема Re: Колко ще ми излезе външна изолация?нови [re: AAA]  
АвторPorcaro (Нерегистриран)
Публикувано11.10.06 20:04

Смятай ги грубо 35-40 лв. на м2 крайна цена с всичко включено! Препоръчват Баумит... Ако се спреш на Баумит, обади се в представителството и те ще ти препоръчат фирма. Дават и 10 г. гаранция. И си подпиши договор с фирмата, дето ще слага изолацията, че мамата си трака...

Тема Re: Колко ще ми излезе външна изолация?нови [re: Porcaro]  
Автор maistor_dosamiq_krai (непознат )
Публикувано13.10.06 11:43

zdr 4estno dati kaja 6te ti izleze skapi4ko no sled kato sise zahvanal uspeh no imai predvid ako 6te slaga6 stereopor po dobra izolaciq se postiga s debelina na platnoto 5sm az takivi slagai hva6tat po 0.5 m2 . 1 paket ti e za 4 kvadrata i kato cena varira ot 22 do 27lv zavisi kak go nameri6 tuk pri men tolkova varvqt

Тема Колко ще ми вземеш за цялата външна изолация?нови [re: maistor_dosamiq_krai]  
АвторAлek (Нерегистриран)
Публикувано13.10.06 21:09

Много трудно се намират свестни майстори в София.....Всеки започва обекта и после идва отвреме-навреме, защото работи на няколко обекта едновременно....и за да не изпусне кирията, поема ангажимента, започва обекта и после се мотае.....Аз наистина бързам и от самото начало искам да уточня, че до края на ноември къщата трябва да има дограма, външна изолация и външна мазилка...
Утре ще го меря точно, но грубо ако се смята, излиза около 200 кв.м.....Колко ще ми вземеш да ми направиш изолация ??? Имам предвид всичко - стиропор плюс мазилка??? И за колко време ще стане горе-долу? Искам да си поръчам дограма, която мисля, че ще стане за около 20 дена, а може и по-бързо....След това изолацията с мазилката....Дали мога да затворя къщата до края на ноември ??

Тема Re: Колко ще ми вземеш за цялата външна изолация?нови [re: Aлek]  
Автор maistor_dosamiq_krai ()
Публикувано17.10.06 11:11

nemoga dati obe6taq ni6to vse pak sam 4ak ot lom no 6te govorq s nqkoi kolegi i 6te ti otgovorq s sigurnost utre

Авторbb (Нерегистриран)
Публикувано17.10.06 11:33

http://www.smk-bg.com/
Коректни са и работят качествено. Но, зависи каква е къщата, защото нямат скеле.

АвторMapин (Нерегистриран)
Публикувано18.10.06 09:52

Много добре си помисли какво искаш да направиш???
Ще харчиш по-малко енергия за отопление през зимата, но за сметка на това ще имаш много по-дълаг отоплителен сезон. Заслужава ли си да си дадеш парите за това?

Тема Re: Колко ще ми излезе външна изолация?нови [re: Mapин]  
Автор ha! (непознат )
Публикувано18.10.06 10:02

това пък как го измъдри?

АвторИлиeв (Нерегистриран)
Публикувано25.10.06 00:45

Значи, миналото лято ползвах услугите на една фирма "Ранкинг", която е затворила цикъла, хем монтират дограма, хем след това полагат топлоизолация, и обръщат цоклите на прозорците. Много са добри
Ето ти интернет адреса им:
http://www.ranking.hit.bg/
Успех!

Авторaifos (Нерегистриран)
Публикувано06.11.06 13:12

Ако все още не си намерил майстори пиши ми имам приятели който правят изолация ще говоря,само повече инфо дай местонахождение,етажи,
v2791@abv.bg

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.