Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:50 15.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Aларма с/у крадци-средства за прогонване,сигнови  
Автор alkor1 (непознат )
Публикувано17.09.06 17:54

Трябва ми да свържа датчик за движение с нещо което да ме извести в София или до познат на 50-500м от къщата ми ,тъй като къщата ми на село често я разбиват ,а в краен случай някава супер силна аларма (ако можеше временно да ги парализира докато дойда ,50 км са ) която да го заглуши и да дойдат да видят какво става ,тъй като имам познат който е наблизо той ще ме уведоми по тела и пала колата веднага.
2.1) радиовълни
2)Другата ми идея беше с някаква флашка да направя или звукова бомба да го уплаши и да се чуе до съседите ,или направо една сигнална ракета ,ама айде че се разприказвах много

Редактирано от alkor1 на 17.09.06 18:05.

Тема Re: Aларма с/у крадци-средства за прогонване,сигнови [re: alkor1]  
Автор Bakлин Xpиcтoв (по идеите)
Публикувано17.09.06 19:16

Продават се едни джаджи които се включват към старовремски GSM и ти пращат SMS на желан(и) номер(а). Потърси в нета. Пробвай с GSM аларма или нещо от този род. Един познат си е сложил и ако не забравя мога да го попитам от къде се купуват. Предполагам обаче, че докато го питам ти ще си намерил.

Ваклин Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
България

Тема Заповядай! [re: alkor1]  
Автор formulist (минаващ)
Публикувано17.09.06 20:10

Разгледай сайта, който ти давам или с търсачките гледай за "комуникатор".

Успех!

Тема Re: Заповядай!нови [re: formulist]  
Автор alkor1 (непознат )
Публикувано17.09.06 22:30

Казаха ми с пейджър могло ,но от къде се купуват тия джаджи ,трябва ми евтино решение на въпроса

Тема Re: Заповядай!нови [re: alkor1]  
Автор Xoлдън (уморен)
Публикувано18.09.06 09:58

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.