Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:06 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Лепене ПП тръбинови  
Автор4и4o (Нерегистриран)
Публикувано23.08.06 17:54

Дайте инфо относно поялници за лепене на полипропиленови тръби:магазини,марки, цени и качества.

Тема Re: Лепене ПП тръбинови [re: 4и4o]  
Автор BlueMorningBlueDay (Дивомер)
Публикувано23.08.06 19:46

магазини: всички големи магазини за ВиК
марки: чешки, турски
цени: едните от 250 до ~, другите около 50-70 лв
качества: на едните неоспорими, на другите само ниската цена иначе боклук.

Тема Re: Лепене ПП тръбинови [re: 4и4o]  
АвторMaйcтop (Нерегистриран)
Публикувано24.08.06 08:19

Разликата в цените е много по-голяма от разликата в качеството. Аз съм доволен от най-евтиния поялник (турски за 40 лв от Илиянци). 2-3 години правя с него всичко, което бих направил с чешки. Единствения недостататък, който намерих, е че нямаше 16 мм глава, та се наложи да я правя на струг. Но и с тръби 16 не се работи всеки ден.

Тема Re: Лепене ПП тръбинови [re: Maйcтop]  
Автор kmladenov (R5GTS,S120L)
Публикувано24.08.06 09:19

аз също съм доволен от евтин - 70лв. пък и за любителска употреба не виждам каква ще им е толкова разликата със скъпите... то е просто един поялник... най-много да са по издържливи...

Тема Re: Лепене ПП тръбинови [re: kmladenov]  
АвторHeзнaeщ (Нерегистриран)
Публикувано24.08.06 09:24

Дайте идея от къде да намеря евтин??? Вече 3 седмици търся в големите магазини съм ходил и в някои малки, но най-евтиния, който намерих е 85лв. Искам по-евтин, за две тръби е в края на крайщата се дано издържи.

Тема Re: Лепене ПП тръбинови [re: Heзнaeщ]  
Автор kmladenov (R5GTS,S120L)
Публикувано24.08.06 09:32

пробвай да кажеш от къде си...

Тема За тази цел...нови [re: Heзнaeщ]  
Автор formulist (минаващ)
Публикувано24.08.06 09:33

Мисля, че е най-добре да вземеш под наем. Около 5 лв беше за денонощие. Това е най-евтиното, щом ти трябва за 2 тръби. Не си струва да купуваш, та после да прескачаш и него из къщи.

Виж за къртачи и инструменти под наем.
Успех!

Тема Re: За тази цел...нови [re: formulist]  
АвторHeзнaeщ (Нерегистриран)
Публикувано24.08.06 09:37

А-А-А да от София съм. А колкото до под наем един приятел взе и му взеха 15лв. за 24ч., е ако има по 40лв. нов защо да взимам под наем???

Тема Re: За тази цел... [re: Heзнaeщ]  
АвторMaйcтop (Нерегистриран)
Публикувано24.08.06 14:55

Потърси повече. Гледай в железариите, където продават и ВИК. На ул."Вихрен" и "Бъкстон" например е 5 лв на ден. А ако ще купуваш - на пазара Илиянци.

Тема Re: За тази цел...нови [re: Maйcтop]  
Автор BobyB (пристрастен)
Публикувано24.08.06 15:25

А полиетиленова тръба 1 цол, как е уместно да се лепи/снажда? Случая ми е такъв - през двора на съседката ми е прокарана канализационна тръба и 1 цол ПЕ тръба за чиста вода до улицата. Понеже майсторите са си оставили ръцете и са свързали със У образна свръзка канализационната тръба към общата в една шахта, та сега тази свръзка води до запушвания. Съответно тръбата за чистата вода която е наблизо е била оцапана на 2 пъти и аз мисля да я срежа на 2 метра назад в изкопа който така или иначе разкопавам наново че да изместя канализационната тръба по встрани да влезе в утаечна шахта...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.