Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:02 14.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Как се поставя окачен таван?нови  
Автор borko7 (непознат )
Публикувано07.08.06 18:34

Колеги,искам да попитам как се монтира стъпка по стъпка окачен таван?Интересува ме основно монтажа на металните шини,които държат плоскостите.Помещенията са баня и тоалетна.Видях плоскости,който са пакет от 5квадрата за 40лв-има ли някакви препоръчителни видове?Ще сложа втори вентилатор с въздуховод над окачения таван и топлоизолация(мин.вата или фибран).Осветлението мисля да е с вградена луминисцентна лампа с предпазно стъкло.Благодаря предварително за препоръките!

Тема Re: Как се поставя окачен таван?нови [re: borko7]  
АвторMaйcтop (Нерегистриран)
Публикувано07.08.06 21:48

Една картинка струва колкото 1000 думи. Разгледай сайтовете на Кнауф, Ригипс, Лафарж, Ривагипс и т.н. Лесно е. Единствения тънък момент е да постигнеш абсолютна равнинност на отделните листа, ако помещението е по-голямо, както и обработката на фугите.

Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано07.08.06 22:07

Виж тука

какво ти е показал батко welsi.
Не го знам и той от къде ги изравя тея малоумници,ама се надявам да разбереш отгоре-отгоре за какво става въпрос!

Камилата може да работи една седмица без да пие.Аз мога точно обратното

Тема Re: Как се поставя окачен таван?нови [re: *Плaмeн*]  
Автор velsi (отскоро тука)
Публикувано07.08.06 22:49

Е не може всички да са професори като тебе, Пламене, просто няма как. Нали трябва всички да са прости, за да може вие умните да изпъквате....

Тема Re: Как се поставя окачен таван?нови [re: velsi]  
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано07.08.06 23:00

Абе заеби

Мноо ми беше интересно това със снаждането на це-то
Да го бях обяснявал аз-разбирам,ама това е човек който се занимава с картон а не знае че си има готови сглобки за профилите!

Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано07.08.06 23:03

Опс,май не съм чел внимателно

Какви са тея плоскости по 5кв.м в пакет?
Да не говориме за армстронг!

Редактирано от *Плaмeн* на 07.08.06 23:04.

Тема Re: Как се поставя окачен таван?нови [re: *Плaмeн*]  
Автор velsi (отскоро тука)
Публикувано07.08.06 23:06

Не ми се спори с тебе, но искам да знаеш, че автора на тези статии НЕ СЕ ЗАНИМАВА ПРОФЕСИОНАЛНО с гипс картон. Въпреки това се е нагърбил с благородната и нелека задача да обясни и покаже на хората, кое как става. Пък ти като твърдиш, че си толкова навътре в нещата вземи та покажи нещо от твоя майсторлък вместо да се подиграваш на другите. Това последното определено го умееш, вече всички разбрахме.

Тема Re: Как се поставя окачен таван? [re: *Плaмeн*]  
Авторborko7 (Нерегистриран)
Публикувано08.08.06 09:07

Ставаше въпрос за окачен таван,но не с гипсокартон(не,че и такъв няма да правя в спалните),а от тези леките картонено-пластмасови плоскости-незнам как се казват.Съжалявам,че не бях по-ясен.

Автор abvgde ()
Публикувано08.08.06 22:12

AMF

Тема Re: Как се поставя окачен таван?нови [re: velsi]  
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано09.08.06 00:16

Ай стига простотии бе!

И аз не се занимавам професионално с автомобилизъм,ама покарвам чат-пат,та съм и виждал как кара Шумахер.
Това дава ли ми право да обяснявам как се кара лека кола със 240км/ч в центъра на софия примерно!
Пук в същото време и хабер да си нямам как да стане това!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.