|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Как се поставя окачен таван?
|
|
Автор |
borko7 (непознат
) |
Публикувано | 07.08.06 18:34 |
|
Колеги,искам да попитам как се монтира стъпка по стъпка окачен таван?Интересува ме основно монтажа на металните шини,които държат плоскостите.Помещенията са баня и тоалетна.Видях плоскости,който са пакет от 5квадрата за 40лв-има ли някакви препоръчителни видове?Ще сложа втори вентилатор с въздуховод над окачения таван и топлоизолация(мин.вата или фибран).Осветлението мисля да е с вградена луминисцентна лампа с предпазно стъкло.Благодаря предварително за препоръките!
| |
Тема
|
Re: Как се поставя окачен таван?
[re: borko7]
|
|
Автор | Maйcтop (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.08.06 21:48 |
|
Една картинка струва колкото 1000 думи. Разгледай сайтовете на Кнауф, Ригипс, Лафарж, Ривагипс и т.н. Лесно е. Единствения тънък момент е да постигнеш абсолютна равнинност на отделните листа, ако помещението е по-голямо, както и обработката на фугите.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 07.08.06 22:07 |
|
Виж тука какво ти е показал батко welsi.
Не го знам и той от къде ги изравя тея малоумници,ама се надявам да разбереш отгоре-отгоре за какво става въпрос!
Камилата може да работи една седмица без да пие.Аз мога точно обратното
| |
Тема
|
[re: *Плaмeн*]
|
|
Автор |
velsi (отскоро тука) |
Публикувано | 07.08.06 22:49 |
|
Е не може всички да са професори като тебе, Пламене, просто няма как. Нали трябва всички да са прости, за да може вие умните да изпъквате....
| |
Тема
|
[re: velsi]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 07.08.06 23:00 |
|
Абе заеби
Мноо ми беше интересно това със снаждането на це-то
Да го бях обяснявал аз-разбирам,ама това е човек който се занимава с картон а не знае че си има готови сглобки за профилите!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 07.08.06 23:03 |
|
Опс,май не съм чел внимателно
Какви са тея плоскости по 5кв.м в пакет?
Да не говориме за армстронг!
Камилата може да работи една седмица без да пие.Аз мога точно обратнотоРедактирано от *Плaмeн* на 07.08.06 23:04.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
velsi (отскоро тука) |
Публикувано | 07.08.06 23:06 |
|
Не ми се спори с тебе, но искам да знаеш, че автора на тези статии НЕ СЕ ЗАНИМАВА ПРОФЕСИОНАЛНО с гипс картон. Въпреки това се е нагърбил с благородната и нелека задача да обясни и покаже на хората, кое как става. Пък ти като твърдиш, че си толкова навътре в нещата вземи та покажи нещо от твоя майсторлък вместо да се подиграваш на другите. Това последното определено го умееш, вече всички разбрахме.
| |
Тема
|
|
|
Автор | borko7 (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.08.06 09:07 |
|
Ставаше въпрос за окачен таван,но не с гипсокартон(не,че и такъв няма да правя в спалните),а от тези леките картонено-пластмасови плоскости-незнам как се казват.Съжалявам,че не бях по-ясен.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
abvgde () |
Публикувано | 08.08.06 22:12 |
|
AMF
| |
Тема
|
[re: velsi]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 09.08.06 00:16 |
|
Ай стига простотии бе!
И аз не се занимавам професионално с автомобилизъм,ама покарвам чат-пат,та съм и виждал как кара Шумахер.
Това дава ли ми право да обяснявам как се кара лека кола със 240км/ч в центъра на софия примерно!
Пук в същото време и хабер да си нямам как да стане това!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|