|
Тема
|
парочистачка?!
|
|
| Автор | ммм (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.02.06 12:39 |
|
|
Ако имате моля споделете заслужава ли да си купя?
|
|
|
|
|
Заслужава си.Не всичко по телевизионните реклами е точно така но определно си заслужава.Можеш да измиеш както прозорците така и двигателя на колата.
|
|
|
Тема
|
Re: парочистачка?!
[re: Mravoiad™]
|
|
| Автор | ммм (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.02.06 12:51 |
|
|
интересувам се да ли чисти дамаски тъй като диваните ми са светли и се замърсяват лесно
|
|
|
|
|
Ако не е плюшено ще стане.
|
|
|
Тема
|
[re: Mravoiad™]
|
|
| Автор | Дим (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.02.06 15:04 |
|
|
Въобще не си купувайте такъв боклук. Пробвал съм и за нищо не стават. Само се мокрят мебелите или каквото и да било. За миене на двигател на кола просто забравете. За мебели мога да Ви препоръчам прахосмукачки с воден филтър и перящо устройство на фирмата "HOOVER". Прекрасни са.
|
|
|
Тема
|
[re: ммм]
|
|
| Автор |
lelq (ентусиаст) |
| Публикувано | 10.02.06 16:06 |
|
|
Заблудена от многото реклами,купих.Защо ли само се изръсих?
Пътят е дълъг,пътеката-стръмна.
|
|
|
|
|
Ако си си купила от онези малките които ги рекламират по разните му телешопове, не се учудвай че невърши никаква работа.
|
|
|
|
|
Ако имате истинска парочистачка(прилича малко на прахосмукачка) с няколко вида накрайници и шланг,ще останете удивени как чисти дамаска,стькло и какво ли не, а запечени от години масла с прахоляци по двигателя на колата ги сваля за няколко минути.Всичко е вьпрос на правилно използване и да нее от тези малките които стават само за овлажняване на вьздуха 
|
|
|
Тема
|
[re: Dinely]
|
|
| Автор | HaдяИ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.03.06 16:56 |
|
|
А кои по-точно имате предвид и от къде се закупуват /защото не само тези от телешоповете не стават, но и тези от Метро/, както и каква им е цената. Отдавна ми се иска да си купя, но точно многото мнения че не стават са ме възпирали
|
|
|
Тема
|
[re: HaдяИ]
|
|
| Автор |
Dinely (непознат
) |
| Публикувано | 06.03.06 17:12 |
|
|
Моята е комбинация от професионална ютия и парочистачка, като се изважда единият шланг и се включва другият кьм парогенератора.Втора употреба е"SATRAP" от Швейцария и е само 80 лв.Ако имате домашен любимец който спи по дивана може да се напрьска предварително с почистващ препарат.Нямате представа какво остава по кьрпата дори да е изглеждало чисто преди това.
|
|