Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:06 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема ХОРИЗОНТАЛЕН БОЙЛЕРнови  
Автор Bиви ()
Публикувано08.02.06 15:40

Искам да заменя хоризонталния бойлер, който ползвам в момента- Матев Хасково класик и от който съм изключително разочарована с друг хоризонтален.Проблема при този е че на 3 и 4 степен изключва, капе ръждива вода от ел.блока и произвежда много малко количество топла вода за 80 литровия си обем, не стига за един нормално къпещсе човек. Помещението не позволява вертикален бойлер. Моля, ако има някой, ползвал и доволен от определена марка да сподели!

Тема Re: ХОРИЗОНТАЛЕН БОЙЛЕРнови [re: Bиви]  
Авторvalchev (Нерегистриран)
Публикувано08.02.06 17:17

Ние ползване хоризонтален бойлер произведен от Елдоминвест-гр. Варна. Моделът на бойлера е 72265X, с емайлиран водосъдържател. Мощността му е 3 кВт, освен това има регулатор на температурата и термометър. Много сме доволни от това как работи, много бързо стопля водата, необходимо му е около 1 час да загрее водата до 80 градуса. Има 5 години гаранция на водосъдържателя.
Това е, ако те интересува нещо друго- питай.
Можеш да видиш характеристиките тук

АвторCтoянoв (Нерегистриран)
Публикувано08.02.06 17:31

Също бих ти препоръчал Варненските бойлери на "Елдоминвест" монтирал съм десетки от тях много рядко дават дефекти и като цяла хората са много доволни от тях

Автор P1O (Маняк)
Публикувано08.02.06 17:57

в магазини зора има едни бойлери термекс, имам такъв и съм доволен. загрява много бързо. цената му е към 250лв за 80л. имат сайт виж там.

Тема Re: ХОРИЗОНТАЛЕН БОЙЛЕРнови [re: valchev]  
Автор Bиви ()
Публикувано08.02.06 18:00

И аз там бях хвърлила око, но ме притесниха 2 неща, че показания е с десен контрол, а при мен трябва с ляв, и другото, че са дадени еднакви коричества загрята вода при хоризонтален и вертикален модел. След двете години неволи и разсъждения ние достигнахме да извода, че при хоризонталните термостата е разположен лошо на средата на обема

Тема Re: ХОРИЗОНТАЛЕН БОЙЛЕРнови [re: P1O]  
Автор Bиви ()
Публикувано08.02.06 18:08

В Бургас няма Зора, гледах ги и тези, но пък ми се струва несериозно 1200 вата мощност за бойлер, толкова ми е сешоара за косата

Авторvalchev (Нерегистриран)
Публикувано08.02.06 18:51

ами виж в техномаркет. там имат голямо разнообразие на бойлери

АвторMиa (Нерегистриран)
Публикувано10.02.06 11:44

Преди повече от 15 години купихме един хоризонтален бойлер - нещо средно между проточен и стационарен. 3,2 или 3,5 кВт е. С 5 години гаранция. Представлява цилиндър с диаметър около 30 см и дължина към 1.5 м. Направен е от медна ламарина. термо-датчика и термо-релето и термо-регулатора са от западна фирма. Съдържа към 35 л вода и след изтичането й започва да работи като проточен. Направен е от един инжинер (не помня името му) - едноличен търговец. Купихме го от магазин на 2-рия етаж под колоните на Пиротска в София. Не си спомням точно цената (пък и беше от старите пари), но беше малко по-скъп от предлаганите тогава други бойлети. Досега сме доволни и не е давал откази и не е протичал.

Тема Re: ХОРИЗОНТАЛЕН БОЙЛЕР [re: Bиви]  
Авторbulsped (Нерегистриран)
Публикувано10.02.06 22:17

Най - добре си вземи TATRAMAT. Работя във фирма която ги продава и впечатленията ми са добри. Ако искаш ми пиши на bulsped@abv.bg

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.