Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:30 04.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Как са ви климатиците бря...нови  
АвторПaнa-фeн (Нерегистриран)
Публикувано27.01.06 14:46

в тия студове? С гордост - моя инверторен Панасоник бачка здраво и не спира, кеф ти - 15, кеф ти - 20. Иначе вътрешната я задавам 24 и до 22 успява да я докара.

Тема Re: Как са ви климатиците бря...нови [re: Пaнa-фeн]  
Автор мyнти (излъган)
Публикувано27.01.06 15:01

Фукаш ли се?

.... да му БЕРА ЛАИКАТА...

Тема Re: Как са ви климатиците бря...нови [re: мyнти]  
Автор jordanvass (сбрадаимустаци)
Публикувано27.01.06 15:11

Що бе, мунти, прав си е човекът. Ей ся му е времето да се види кой за кво си е дал парите. Лошото е, че никой няма да си признае, че се е прецакал с избора си. За Панасоника - нормално е да няма проблеми. И аз ги имам 2 - е, взеха да им се чуват компресорите като застанеш под външното тяло - личи си , че им се "опънаха жилките на вратовете", ама си бачкат машинките. На единия му е пета зима вече - без проблеми до тука. Жалко, че температурата при нас на падна под -15, щеше ми се на -20 да ги видя каква песен ще запеят, но наистина при -15 вън вътре 22 си ги докарват без проблеми. Да видим обаче на края на месеца енергото дали няма да ни замрази усмивките! Е то и на другите няма да им е евтинко при тия екстремуми де!

Мъж без мустаци - все едно жена с мустаци!

Автор P1O (Маняк)
Публикувано27.01.06 15:13

4 обикновени
2бр. Midea MSF312HR
1бр. Midea MSS09HR
1бр. Panasonic PW12DKE /в спалнята, че мидеите са по-шумни за спане/
но да си призная мидеите 12-ките топлят най-яко, дори панасоника бият.
при -17г си бачкат и е топло

АвторБaй Гaньo (Нерегистриран)
Публикувано27.01.06 15:43

То добре, ама нали се сещаш откъде ги взима тези градуси, че да ги докара до +22?
Бачка като калорифер/духалка. Сметката, сметката...

Тема Re: Как са ви климатиците бря...нови [re: Бaй Гaньo]  
Автор jordanvass (сбрадаимустаци)
Публикувано27.01.06 15:51

Е чак пък като калорифер... Сметката ще е поне 2 пъти по-малка от него. И то само за тия студове. При нормална зима - около 3 пъти по-малка.

Мъж без мустаци - все едно жена с мустаци!

Тема Re: Как са ви климатиците бря...нови [re: мyнти]  
АвторПaнa-фeн (Нерегистриран)
Публикувано27.01.06 16:09

Не!

Тема Re: Как са ви климатиците бря...нови [re: Бaй Гaньo]  
Автор P1O (Маняк)
Публикувано27.01.06 16:25

аз не се сещам от къде ги взима климатика тия градуси, кажи ми, че винаги съм се чудел??????

Автор BobyB (ентусиаст)
Публикувано27.01.06 16:38

Фуджицу инвертор 12-ка, добре се представи студовете, доволен съм :)
Чакам да видя сметката за януари, за декември беше екстра - около 40-45 лв за отопление (влиза и една духалка и кварцова печка в банята, пускани чат пат).

Автор *Плaмeн* (ентусиаст)
Публикувано27.01.06 22:42

Ми в къщи Мидеа-12-ка не спря,изненадващо и за нас самите.
На шурея -ХАЙЕР замръзнаПъкс 2/3 по- скъп!
Незнам дали има значение,но аз много държах на това като го монтираха да го сложат зад терасата на комшийката-на завет,щот молоумниците искаха да го изтипосат на по-лесното място-на най-големия ветрилник!
А оня ден,в най големия студ,на брат ми в блока нямаха ток 3 часанезнам какво са правили хората които са разчитали на климатици само,и дали са измръзнали,което ми се струва да се е случило най вероятно!
Направо не ми се мисли какво бих правил в такава ситуация!
Тез от енергото трябва здраво да си платят за золумите ако има такива по тяхна вина!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.