|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
молба
|
|
Автор |
ha! ((Нерегистриран)) |
Публикувано | 24.01.06 19:21 |
|
дир напоследък не ми приема мнения
мога само да трия
моля майсторите да озаптят сладурите които пускат киселина и ръждопреобразувател във водната инсталация, заместват тръба за топла вода с кабелен канал лепят плочки с дебел слой лепило върху мокра основа и тн и тн
някякси се чувствам отговорна
дано дир да ме поеме
прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ
| |
Тема
|
Re: молба
[re: ha!]
|
|
Автор | velsi (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.06 19:30 |
|
Нещо се почувствах засегнат от горното. Вярно е, че не съм пускал киселина във водопровода, няма и да пусна. Но ако някой си мисли, че лимонената киселина не чисти ръжда нека да пробва. Накиснете нещо, ама ако може много ръждясало в разтвор на лимонена киселина и после изплакнете с вода и подсушете. Ще се изненадате от резултата. Доскоро само четях тука, напоследък започнах да пиша и уверявам ви не го правя за да си чеша пръстите. Колкото до лепилото, при мене на места теракота вървеше с дебелина 3 см лепило. Просто така го бях почнал, а имаше и наклон. Така си и остана и така си седи и до днес.
| |
Тема
|
|
|
Автор | velsi_ (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.06 19:45 |
|
А и още нещо. През цялото време си мислех, че в този клуб всеки е свободен да изказва мнение както и всеки е свободен да се възползва или не. А се оказва, че не е точно така. Много се зачудих днес, че поста ми от вчера липсва. Мина ми през ум, че може да е изтрит, но ми се стори странно, дори невъзможно. А то видиш ли, на някого (няма да казвам на кого) му се сторило не на място това, което съм написал.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
J6B (непознат) |
Публикувано | 24.01.06 23:11 |
|
Явно си далече от нещата щом не ти е ясно за кабелния канал,да те светна само при размери 40x60 мм на канала се побират двете тръби при това топлата е с изолация,по този начин тръбите се скриват в кабелния канал и не се кърти съществуващата мазилка и още един голям плюс е че тръбите са изцяло отвънка и като махнеш капака на кабелния канал можеш да ги подмениш след 10-20 години няма да къртиш няма да мажеш,ако се получи теч също някъде го намираш за 1 мин.......
Ако не ти е станало ясно за кабелния канал съжалявам много...........
| |
Тема
|
|
|
Автор | hi! (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.06 01:00 |
|
Еей, каква трагедия, каква комедия, каква драма...
На МОДЕРАТОРката не й дават да пише в ДИР-а, само да трие можела...
Ми трий, бе душа, какво им се чудиш, ще пишат те, а ти няма да можеш...
Ама демокрация - ХА! ...
| |
|
Невъзможно да ти изчезне мнение ли?
Ооо, напротив. Откакто ha стана модераторка е напълно възможно, да ти изчезне дори и без обяснение. По странен начин разбира модераторството тя и явно това с което не е съгласна не може да го преглътне.
Не отричам иначе че клуба се оживи и се пълни само с уместни теми.
Само модераторката трябва малко по спокойно да приема мненията които не са и по вкуса и да не се чувства длъжна да взема отношение по всяка тема. Подобно мнение написано от мен преди време бе забърсано незабавно, но това ще си го копирам да си го имам за спомен.
| |
Тема
|
[re: ESPACE]
|
|
Автор | Xoлдън (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.06 08:11 |
|
Бас на бира,че до 2 часа си изтрит.И аз в това число.
| |
|
наистина прекаляваш!
тоя форум е за свободен обмен на мнения и хитрости разни...
не си достатъчно компетентна, че да си на всеки въпрос, на всяко мнение - мерудия!
тоя пагон нещо те е фелдфебелизирал...
щом "някякси се чувствам отговорна" - подай си оставката бе душице!
простак, простак - но вече европеец!
| |
Тема
|
[re: Xoлдън]
|
|
Автор |
ha! ((Нерегистриран)) |
Публикувано | 25.01.06 09:35 |
|
3ти път
не са минали двата часа дано дир ме допусне до кандидат класиране за бирата
и аз си имам мноого тъпите моменти! хич не подозрях че по кабелния канал няма да тече вода!!
майната му на пагона ама и аз като тоз и онзи си имам моментите
впрочем трила съм само псувни, деца дето "искам да правя нещо" (това през ден, и вчерашните киселини във водопровода
с пагон или не - искам си биричка
а ти специално, многознайко, само сеир гледаш така ли
хм (че нямаш и коса за оскубване)
прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ
| |
Тема
|
|
|
Автор | k (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.06 10:36 |
|
ha! Резултата е съсипващ ha! мненията ни също . всички си имаме моменти ама твоте дълги бе .Ако може предупреждавай за дългите моментиа, пък като ти се трие давай . между другото един момент продължава около 3 минути -англ. мярка за време
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|