Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:54 16.11.24 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема молбанови  
Автор ha!Модератор ((Нерегистриран))
Публикувано24.01.06 19:21

дир напоследък не ми приема мнения
мога само да трия
моля майсторите да озаптят сладурите които пускат киселина и ръждопреобразувател във водната инсталация, заместват тръба за топла вода с кабелен канал лепят плочки с дебел слой лепило върху мокра основа и тн и тн
някякси се чувствам отговорна
дано дир да ме поеме

прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ

Тема Re: молбанови [re: ha!]  
Авторvelsi (Нерегистриран)
Публикувано24.01.06 19:30

Нещо се почувствах засегнат от горното. Вярно е, че не съм пускал киселина във водопровода, няма и да пусна. Но ако някой си мисли, че лимонената киселина не чисти ръжда нека да пробва. Накиснете нещо, ама ако може много ръждясало в разтвор на лимонена киселина и после изплакнете с вода и подсушете. Ще се изненадате от резултата. Доскоро само четях тука, напоследък започнах да пиша и уверявам ви не го правя за да си чеша пръстите. Колкото до лепилото, при мене на места теракота вървеше с дебелина 3 см лепило. Просто така го бях почнал, а имаше и наклон. Така си и остана и така си седи и до днес.

Авторvelsi_ (Нерегистриран)
Публикувано24.01.06 19:45

А и още нещо. През цялото време си мислех, че в този клуб всеки е свободен да изказва мнение както и всеки е свободен да се възползва или не. А се оказва, че не е точно така. Много се зачудих днес, че поста ми от вчера липсва. Мина ми през ум, че може да е изтрит, но ми се стори странно, дори невъзможно. А то видиш ли, на някого (няма да казвам на кого) му се сторило не на място това, което съм написал.

Автор J6B (непознат)
Публикувано24.01.06 23:11

Явно си далече от нещата щом не ти е ясно за кабелния канал,да те светна само при размери 40x60 мм на канала се побират двете тръби при това топлата е с изолация,по този начин тръбите се скриват в кабелния канал и не се кърти съществуващата мазилка и още един голям плюс е че тръбите са изцяло отвънка и като махнеш капака на кабелния канал можеш да ги подмениш след 10-20 години няма да къртиш няма да мажеш,ако се получи теч също някъде го намираш за 1 мин.......
Ако не ти е станало ясно за кабелния канал съжалявам много...........

Авторhi! (Нерегистриран)
Публикувано25.01.06 01:00

Еей, каква трагедия, каква комедия, каква драма...
На МОДЕРАТОРката не й дават да пише в ДИР-а, само да трие можела...
Ми трий, бе душа, какво им се чудиш, ще пишат те, а ти няма да можеш...
Ама демокрация - ХА! ...

Тема Re: молбанови [re: velsi_]  
Автор ESPACE (MPV)
Публикувано25.01.06 06:38

Невъзможно да ти изчезне мнение ли?
Ооо, напротив. Откакто ha стана модераторка е напълно възможно, да ти изчезне дори и без обяснение. По странен начин разбира модераторството тя и явно това с което не е съгласна не може да го преглътне.
Не отричам иначе че клуба се оживи и се пълни само с уместни теми.
Само модераторката трябва малко по спокойно да приема мненията които не са и по вкуса и да не се чувства длъжна да взема отношение по всяка тема. Подобно мнение написано от мен преди време бе забърсано незабавно, но това ще си го копирам да си го имам за спомен.

Тема Re: молбанови [re: ESPACE]  
АвторXoлдън (Нерегистриран)
Публикувано25.01.06 08:11

Бас на бира,че до 2 часа си изтрит.И аз в това число.

Тема ама ти [re: ha!]  
Автор ceлянинъt (член-простак)
Публикувано25.01.06 08:28

наистина прекаляваш!
тоя форум е за свободен обмен на мнения и хитрости разни...
не си достатъчно компетентна, че да си на всеки въпрос, на всяко мнение - мерудия!
тоя пагон нещо те е фелдфебелизирал...

щом "някякси се чувствам отговорна" - подай си оставката бе душице!

простак, простак - но вече европеец!

Тема Re: молбанови [re: Xoлдън]  
Автор ha!Модератор ((Нерегистриран))
Публикувано25.01.06 09:35

3ти път
не са минали двата часа дано дир ме допусне до кандидат класиране за бирата
и аз си имам мноого тъпите моменти! хич не подозрях че по кабелния канал няма да тече вода!!
майната му на пагона ама и аз като тоз и онзи си имам моментите
впрочем трила съм само псувни, деца дето "искам да правя нещо" (това през ден, и вчерашните киселини във водопровода
с пагон или не - искам си биричка
а ти специално, многознайко, само сеир гледаш така ли
хм (че нямаш и коса за оскубване)

прекрасна, ужасна - все тая, резултатът е съсипващ

Авторk (Нерегистриран)
Публикувано25.01.06 10:36

ha! Резултата е съсипващ ha! мненията ни също . всички си имаме моменти ама твоте дълги бе .Ако може предупреждавай за дългите моментиа, пък като ти се трие давай . между другото един момент продължава около 3 минути -англ. мярка за време

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.