|
|
|
Тема
|
Разглобяване на офис-стол?
|
|
| Автор | Joiner (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.01.06 21:02 |
|
|
Днес си купих от Метро един офис-стол, разглобен и опакован в кашон. В къщи го извадих и започнах да пробвам сглобяването. Оказа се, че технологията е напреднала и след като пробно поставих паяка и седалката към амортисьора, те се захванаха здраво и сега не знам как да ги разделя и да поставя един телескопичен маншон върху амортисьора.
Някой знае ли как да освободя поне едния край на амортисьора, да надяна маншона и да ги сглобя пак. Стола сега може да се използва, ама защо да остават излишни части още от първия ден.
| |
|
Тема
|
Re: Разглобяване на офис-стол?
[re: Joiner]
|
|
| Автор |
-TACHO- (несериозен) |
| Публикувано | 07.01.06 21:34 |
|
|
Ами като чукнеш леко с чук по металната част на седалката, но не само от едната страна, а срещуположно и готово. И затова ако трябва питане...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
*Плaмeн* (ентусиаст) |
| Публикувано | 07.01.06 22:56 |
|
|
Като седнеш на седалото:)под дясната кълка има едно лостче,придърпваш го с ръка на горе и вдигаш седалото:)
а като си вдигнеш д###о от стола и продължаваш да стискаш ръчката,седалото си излиза безпрепядствено със все буталото на амортисьора,от там слагаш маншона,нанизваш буталото и си ти:)
Пожелавам безпрепядствено возене в вертикалата

| |
|
Тема
|
Малко не по темата
|
|
| Автор | dii (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.01.06 11:09 |
|
|
И аз си купих преди време стол от МЕТРО в наразопакован кашон и като се прибрах и почнах да сглобявам установих ,че стола е използван и колелцата са надраскани, смачкани и с полепнали боклуци по тях... абе изобщо стола не беше чисто нов, а ВТОРА УПОТРЕБА.
Като им го върнах лелката на гише рекламации каза че не съм бил единствен...
| |
|
Тема
|
[re: *Плaмeн*]
|
|
| Автор |
-TACHO- (несериозен) |
| Публикувано | 08.01.06 21:28 |
|
|
Само дето ако ти е по-тежко д-то или си стоял повече в стола, има да си натискаш....
| |
|
Тема
|
Re: Малко не по темата
[re: dii]
|
|
| Автор |
VladoR (любител) |
| Публикувано | 09.01.06 08:53 |
|
|
... това сигурно е защото са ти дали стол, минал през физически качествен контрол ...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
мyнти (излъган) |
| Публикувано | 09.01.06 08:59 |
|
|
Голям късметлия си , пробвай да си зглобиш още един стол с останалите части :))
там има една зглобка на конус , с РЯЗЪК удар ще стане,успех
.... да му БЕРА ЛАИКАТА...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
DarthMaul (unknown) |
| Публикувано | 03.03.06 17:18 |
|
|
Имам такъв стол с абсолютно същия проблем - забравих една от пластмасовите части и така си стои. Същото питах тук преди година.
Стола няма разглобяване!
Примири се, или питай завода производител.
| |
|
|
|
|