|
Тема
|
ламинат или плочки
|
|
Автор | P (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.09.05 11:20 |
|
Искам да чуя вашето мнение по въпроса - кя подова настилка е по практична за ко0ридор - ламинат или плочки?
| |
Тема
|
Re: ламинат или плочки
[re: P]
|
|
Автор | P (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.09.05 11:33 |
|
Моля ви, посъветвайте ме! Нямам време!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
__Mepakлия__ (член) |
Публикувано | 19.09.05 12:08 |
|
За коридот е по-подходящо плочки, по точно гранитогрес(матовия е на цената на теракота а е по здрв и красив)полиран гранит е най-красиво
| |
|
Подкрепям напълно.Аз съм с теракот с покритие гранитогрес каквото и да значи това,но наистина изглежда като гранитогрес.Но ламината също не е за подценяване.Познавам няколко човека с ламинат в коридора и не е мръднал.Предимството на ламината е че можеш да си го сложиш сам,докато теракота иска малко повече опит.
| |
|
Напълно съм съгласен. Първо е по-практично и второ е по-удобно. Аз лично съм избрал да сложа гранитогрес.
| |
Тема
|
|
|
Автор | bor (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.09.05 18:15 |
|
plo4ki,razbira se
| |
Тема
|
[re: bor]
|
|
Автор |
Tihon (.blade runner.) |
Публикувано | 19.09.05 22:04 |
|
Има едни 'плочки" от гумена материя. Виждал съм ги на рамерите на теракота, в черни и бели цветове. Някой има ли личо впечателние от тях, подхвърлиха ми че "бързо се изтърквали"...?
Горният текст е забранен за разпространение като злепоставящ Делото на Светлината.
PS И Тъмнината.
| |
Тема
|
[re: Tihon]
|
|
Автор | Stealt (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.05 23:59 |
|
Не мога да се сетя как беше точното наименование на тези плочки ,май луминат ,но това за бързото изтъркване не е съвсем вярно.Вярно е до толкова ,че са по тънки от стандартния теракот.За разлика от него те са от еднакво оцветен материал в дълбочина и докато не се "продънят" няма видима разлика.При теракота горния декоративен слой след като се изтърка се показва сърцевината на плочката ,а тя е с различен цвят и твърдост от покритието и си личи силно.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Stealt (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.05 00:04 |
|
Теоретично ,ако си подбрал правилно ламината ще има същия експлоатационен срок като теракот-около 10 г.За коридор трябва да се използва най-издържливите и износоустойчиви класове защото се вкарва много пясък от улицата.Друг е въпросът до колко може да се довериш на това което ти продават в магазина за клас на износоустойчивост.
| |
Тема
|
[re: Stealt]
|
|
Автор |
V. Grig (антиМОНАРХИСТ) |
Публикувано | 22.09.05 12:09 |
|
В крайна сметка ако коридора е голям/дълъг - винаги може да се постави 1/1.5 м плочки пред вратата а навътре да се застеле с ламинат ...
Дядо Мраз умря застрелян в гръб от Дядо Коледа
| |
|
|
|
|