Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:59 16.11.24 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема климатици ETAнови  
АвторLOOP_ROOR (Нерегистриран)
Публикувано08.09.05 12:35

Според продавача са правени в Чехия - наистина марката има сайт

/ на чешки / но ми се иска да попитам дали някой има впечатления от работата им?

Тема Re: климатици ETAнови [re: LOOP_ROOR]  
Автор Cremate (неебателен)
Публикувано08.09.05 14:44

Недей да взимаш нещо неразпространено, защото не дай си Боже да се скапе нещо по машината и ще има да чакаш с месеци за някаква си джвъчка, дето и тя не знае за кво служи!

Не всеки, който те измъкне от лайното ти мисли доброто!

Тема Re: климатици ETAнови [re: LOOP_ROOR]  
Автор Чepнokoca ()
Публикувано08.09.05 15:01

Не знам за климатици, но марката е добра, просто не много популярна у нас, не знам защо. Имам прахосмукачка ЕТА, на 12 години, перфектна е. Не че има значение, но го казвам като ориентир за марката.

Тема Re: климатици ETA [re: Чepнokoca]  
Автор axristos (непознат )
Публикувано14.09.05 11:38

Здравей момчето
Занимавам се с поставяне и подръжка на климатици много преди в БГ да се чуе че има такова животно
с ЕТА работя почти 2 години и за сега нямам НИКАКВИ проблеми
машинките са евтини и елементарни-заслужават си парите
Ако питаш мен постави си такъв климатик
Ако не си сигурен и ще поразпиташ още то послушаи ме и никога ама никога не си копуваи:Мицубиши,Панасоник или не даи боже Даикин
За да поставиш климатик отговори си на въпроса колко време в годината ще го ползваш!!!!За климата на БГ не всички модели са удачни
Нормалните климатици работят в диапазон+7+40градуса на околната среда
Такава машина не би те стоплила зимата!!!
Inverter-е доброто/единственото/решение за климата ни!!!
Най добрите Inverter машини са:Corona,fujico.Toshiba,hitachi-Всички останали НЕ СА ИНВЕРТЕР и на 0 градуса спират
Запомни НИКОГА-МИЦУБИШИ ИЛИ ДАИКИН МА НИКОГА
ако имаш проблеми свирни

Тема Re: климатици ETAнови [re: axristos]  
Автор P1O (Маняк)
Публикувано14.09.05 15:27

Незнам дали някой въобще би обърнал внимание на дрънканиците на такъв МАЛОУМНИК!!!!!!!!!!
Ако има пари естествено, че е си купи мицубиши, дайкин или панасоник, а не ета/ментЕТА/. Ти явно си доста зле, или си ПРОСТо монтажник.

Автор __Mepakлия__ (член)
Публикувано14.09.05 15:47

В голяма грешка си че конвенционалните климатици немогат да топлат при ниски темоператури, а инверторите топлели(това е само начина на управление) иначе има и инвертори които не топлят и конвеционалмни които нетоплят. Това дали топли един климатик или не се определа от други неща.

Публикувано14.09.05 22:51

Извинявай, за

ли говориш? Ако е така, мога да ти кажа само: ХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХA-Ъъъъ...
Аве охлюФе, ти въобще виждал ли си климатик?
Пишеш ми се техник! Дори и най-малоумния монтажник знае, че "Daikin" са климатици от висок клас и се считат за НАЙ-ДОБРИТЕ в света! Все едно да кажеш: "Купи си Таврия, ама послушаи ме и никога ама никога не си копуваи: Ауди, БМВ или не даи боже Мерцедес" (част от текста е копиран и изобилието от правописни грешки не са мои)!
"...НЕ СА ИНВЕРТЕР и на 0 градуса спират" Кой тоз` климатик, дет` спрял при 0 градуса от тези, които се продават в България? Дори едно кьопаво НЕО може да бачка до -5, че и надолу. М/у другото да те светна, "Майсторе", до голяма степен минималната работна температура на климатика зависи от влажността на въздуха, а също така и от това дали го дуа ветър или - не. Инверторните климатици могат да работят на доста по-ниска външна температура от конвенционалните, но не на пълна мощност. Да ти обяснявам ли и каква е разликата м/у инверторните и нискотемпературните климатици? Нека друг го направи, щото прекалено много внимание ти обърнах.
И се наОчи да пишИш поне малко, че адски многУ се дразня от елементарни грешки като твоите!

Редактирано от Cremate на 14.09.05 23:02.

Тема Re: климатици ETAнови [re: Cremate]  
Автор Haчko (безднадеждност)
Публикувано15.09.05 01:48

кьопаво НЕО

И една поправка Пише се: АФе охлюФе, ти Фъобще Фиждал ли си климатик?
Докога ше ви уча, ве!

...Крайно време беше да намажа нещо...

Редактирано от Haчko на 15.09.05 01:52.

Тема Re: климатици ETAнови [re: Haчko]  
Публикувано15.09.05 02:47

"кьопаво НЕО" Да сменя ли последната буква?

АФе сФиньо омуФкана, що са не Фидиш ти кФо си написал, пък тогаФа да ми се праФиш на даскал???

Редактирано от Cremate на 15.09.05 04:13.

Тема Re: климатици ETAнови [re: Cremate]  
Автор axristos (непознат )
Публикувано15.09.05 17:36

Lele kolko ste zle ne e iztina
abe vie ste jertvi na reklamata be!!!!
Az ne postaviam POPRAVIAM klimatici i ot opit vi kazvam Nikoga MItsubishi ili ne dai si boge Daikin!!!!!
ako imate moia opit edva li bihte se usumnili v dumite mi!!!!
A za Invertera-mom4eto naistina li misli6 4e razlikata e samo v upravlenieto!!!!
Jalko za vas a niakoga v BG ima6e mnogo i kadurni ingeneri!!!!!jalko za vas

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.