|
Тема
|
черен гранитогрес???
|
|
Автор |
~crazy~man~ (непознат
) |
Публикувано | 11.09.05 16:25 |
|
Здравейте! Предстои ми да правя ремонт и в момента търся материали. Проблемът е, че търся черен гранитогрес, но който и да попитам ми казва, че не е виждал. Знам, че има черен теракот, но не съм сигурен дали има черен гранитогрес. Бихте ли ми казали дали има, и ако - да - къде и каква е цената му. Благодаря ви предварително.
| |
Тема
|
Re: черен гранитогрес???
[re: ~crazy~man~]
|
|
Автор | lRA (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.09.05 18:29 |
|
Има, вкъщи сме направили комбинация черен със зелен, полиран. Ремонта правихме преди пет години и немога да кажа къде може да се намери сега, но сигурно избора е по-голям.
| |
Тема
|
[re: lRA]
|
|
Автор |
~crazy~man~ (непознат
) |
Публикувано | 11.09.05 18:37 |
|
Благодаря за мнението. А можете ли да ми кажете откъде сте го взели преди 5 години???
| |
|
кажи в кой град живееш,ако си в или около София Варна или Пловдив,лесно ще те уредиме чист гранитогрес,полиран или порцелано-мат,за около 25 лева кв.м.-изключително качество
| |
|
Виждала съм в магазина на бул. Прага 24, тел. 952 13 72, GSM 0888 250 357 - намира се от дясната страна на бул. Прага в посока от Петте кьошета към бул. Пенчо Славейков, а също и в магазина до ъгъла ул. Сребърна и бул. Черни връх, но там не зная телефони.
"Светът е като огледало - усмихнеш ли му се и той ще ти се усмихне"
| |
Тема
|
[re: Mapинkaтa]
|
|
Автор |
Lara (mamma) |
Публикувано | 13.09.05 09:28 |
|
Да, от магазина на Прага това лято ги купихме черен гранитогрес 60х60см и вече го сложихме, стои страхотно.И цената беше супер ниска - около 34лв/кв.м
Но той е черен с леки цветни жилки, стои като гранит.
Виждала съм и чисто черен, но не ми хареса - в един склад на бул.Европа.
| |
Тема
|
[re: Lara]
|
|
Автор | C2ONE_4x4 (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.09.05 11:44 |
|
Vij v Praktis, imat mnooogo vidove granitogres
| |