Тема
|
питане за Термошилд- спешно
|
|
Автор |
3yницa (седемцветна) |
Публикувано | 10.08.05 12:10 |
|
Много моля, ако някой е ползвал това чудо- Термошилд или Термомакс нека да каже мнението си. Трябва до два дни да реша дали да го купуваме и да мажем с него стената в кухнята, на която през цялата зима се появява мухъл. Пръскането със Саво само временно отстранява проблема.
Благодаря!
|
|
|
Не,не си давай парите.Пълна глупост е.Същият ефект като "водното стъкло" но 30 пъти по евтино. Проблема се решава само с изолация отвън.
|
|
Тема
|
Re: питане за Термошилд- спешно
[re: 3yницa]
|
|
Автор |
kpokoжaбъл (зеленоопашат) |
Публикувано | 10.08.05 15:43 |
|
изобщо не е глупост. за съжаление върши работа само срещу плесени. за термоизолация си трябва друго
|
|
Тема
|
[re: kpokoжaбъл]
|
|
Автор |
3yницa (седемцветна) |
Публикувано | 10.08.05 15:53 |
|
Ние сме решили да атакуваме комплексно /външна топлоизолация + Термошилд/, та дано да се отървем от тая мухлясала Гад. Но все пак цената е доста солидна и затова исках мнения от хора, които са го изпробвали.
И в тоя ред на мисли: Какво общо има тука водното стъкло?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
kpokoжaбъл (зеленоопашат) |
Публикувано | 10.08.05 17:37 |
|
въпросът за водното стъкло не е към мен, нали? защото и идея си нямам :)
иначе цената не е чак толкова голяма предид ползите - 7-8 лв/м2 (термомакс, което си е съвсем същото като термошилд). това само за материала. всеки човек, способен да държи бояджийско мече, е в състояние да се справи с поставянето
|
|
Тема
|
[re: kpokoжaбъл]
|
|
Автор | ПOПAЙ (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.08.05 09:42 |
|
Знам, че са ThermoShield i ThermoMAXX са от групата на Термопокритията. По въпроса виж какво пишат в http://www.stroitelstvo.bg/img2/anticondenzN.doc . Мой приятел е ползвал ThermoShield и вече две години мухъл няма.
|
|
Тема
|
[re: ПOПAЙ]
|
|
Автор | zunica (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.08.05 10:04 |
|
Благодаря за отговора.
Изчетох всичко възможно в този сайт и наистина там има писани само хубави неща. Но аз като истински българин реших да проверя дали някой го е използвал и тогава да се набутвам.
Ами това е засега. Ще чакам зимата и ще видим. А междувременно ще сложим и едно кожухче отвън на колибата.
|
|
Тема
|
Re:къде в София се продава
|
|
Автор | зaиннтepecoвaнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.08.05 22:16 |
|
Моля Ви, ако знаете къде мога да открия Термомакс или Термошилд. Интересуват ме адресите на магазините за да закупя.Благодаря Ви предварително.
|
|
Тема
|
Re:къде в София се продава
[re: зaиннтepecoвaнa]
|
|
Автор | Пeпи (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.08.05 10:35 |
|
Аз купих от Красно село. Там на ъгъла има магазин за лепила, бои и тапети. Има и Термошилд, и Термомакс. Телефона е 9532587. После ми попадна още един GSM 0888 231624 - на фирма която и продава, и боядисва. Успех!
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Mimi (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.08.05 13:17 |
|
А някой ползвал ли е БОРОЛЕКС С БИОЦИД - латекс за вътрешно боядисване против мухъл на фирмата BORO. Дават го за мокри помещения, но ако някой го е ползвал и за други помещения да сподели. Мерси.
|
|