|  | | 

| 

| 

| Тема |  Гранитогрес - магазини, поставяне, съвети...   |  |  | Автор | Жeни (Нерегистриран) |  | Публикувано | 01.07.05 18:45 |  |  | 

Моля, дайте съвети от вашия опит кои магазини да предпочета за гранитогрес, където  може да се намери и майстори за поставяне на гранитогрес.

Бих ви била благодарна, ако може да препоръчате и паркетаджия

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Гранитогрес - магазини, поставяне, съвети...  [re: Жeни] |  |  | Автор | Lara (mamma) |  | Публикувано | 02.07.05 09:14 |  |  | 

Аз открих един магазин на бул.Прага точно срещу Мадарската градинка - има доста хубав на външен вид гранитогрес, на ужасно ниски цени.

Човека си казва, че е китайски - не знам само това как може да се отрази на качеството - в смисъл какво може да се прецака........

Иначе гланциран 60х60см е 33лв/м2 което ми се вижда без пари почти, по другите фирми се почва от 60лв за този размер, по-малките са още по-евтини.

Ако можеш проучи какъв им е случая на китайския гранитогрес.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Подови настилки и монтаж - къде?
[re: Жeни] |  |  | Автор | Жeни (Нерегистриран) |  | Публикувано | 02.07.05 16:13 |  |  | 

Някой има ли опит с ? Продават гранитогрес, а имат ли услуга за поставянето му?

Къде е по-добре да поръчам дъбов паркет за 2 спални и монтажа му:  или  ?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Подови настилки и монтаж - къде?  [re: Жeни] |  |  | Автор | Дeмoн () |  | Публикувано | 02.07.05 16:24 |  |  | 

Моите впечатления от Домко са че са прекалено скъпи.
 За паркет преди да купуваш порвери и на магазина на бул. Цар борис 3, на кръстовището с Акад. Гешов, срещу магазина на шкода. Там ми се видяха най-ниски цените преди 1/2 година поне.

|  |  |  |  

|   | 
 |