Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:00 11.03.26 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Гласуване за модератор + коментаринови  
Автор kилиkaндзep (1 такъв зелен)
Публикувано06.06.05 19:16

Имаше достатъчно време за предложения. Това са всички постъпили предложения по хронологичен ред. Ако някой от предложените не желае да се натовари с модераторство, моля да бъде така добър\добра да го съобщи. Моля освен гласуването, който желае да направи и ОБОСНОВАН коментар относно предложенията. Ще се взимат предвид само мненията на регистрираните клубари. Мненията на регистрирани с чужди никове+добавки (като точки, запетайки, тирета и пр.) също ще се пренебрегват.

ИЗБИРАЙТЕ
ha!
jamie
селянинъt
avramov
Начко
Коприна_И_Хлороформ

Пишете на К И Р И Л И Ц А !!!

Тема Re: Гласуване за модератор + коментаринови [re: kилиkaндзep]  
Автор Haчko (Mr. sir)
Публикувано06.06.05 20:05

Всъщност ще се гласува явно - тоест щракането на копчето у анкетата няма да е водещо, а мненията на клубари, регистрирани преди 01.04.2005, в които недвусмислено е написано името на кандидата. Аз съм за ha!, защото тя със сигурност ще върши работата добре. Гледам, че и мен ме има предложен... По принцип нямам против, но вече съм бил модератор и ме разжалваха - бях много лош, триех всичката маймуница и отрязах едни лумпени от достъп до клуба. Не знам дали е добре пак да се хващам с такава работа

Щом сме двама, страшно няма.

Автор avramov (insomniac)
Публикувано06.06.05 20:23

Аз не искам да се занимавам с простащина, не ме имайте предвид.

Гласувах за ha!

Автор Диaн (uguoT)
Публикувано06.06.05 21:38

Аз вече казах - за да има модератор трябва да има нужда от такъв. Като гледам клуба и то в последно време сякаш ако има нужда от такъв ама то.... който си пускаше простотиите пак ще си пълни клуба и ще създава проблеми на модератора. А бре хора вече писах веднъж- като видите някаква тъпа тема не пишете "мамка ви", не и отговаряйте и темата сама ще си пада надолу - ама не все се намира някой зевзек да го напише и да дигне простотията на горе - естествено този който пуска простотията се кефи и пуска още една-две.

И накрая не искам да и изнасям лекция по политика (то предизборно време е сега) и да ви плаша с призрака на комунизма/тоталитаризма или да ви обяснявам за свободата на демокрацията (живял съм достатъчно и в двата строя че да знам какво е реалното положение) - просто всичко опира до самосъзнанието на всички нас - до това всеки от нас да си направи сам сметката дали да отговори на идиотската тема или да я остави да си падне надолу - явно не можете да се контролирате сами значи ви трябва някой да ви контролира силово - ако питате мен простоията ще си остане, идиотските мнения ще създават проблеми на модератора освен ако той не е по 24 часа в клуба да трие яко.

Аре като не можете да се контролирате сами и Начко не иска предлагам да е ha! поне това което се е писало от този ник (от "Диан" пишат 3-ма честно казано) все е било точно и по темата - съжелявам че се набутва така и всички правим "мечешка услуга" ама..... когато много хора не могат да си трят ще трябва някой да налага ред. А ако не сложете не иска сложете ме мене а? (умтря циганката дето ме хвалеше че се налага да се самоизтъквам)

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

Тема Re: Гласуване за модератор + коментаринови [re: Диaн]  
Автор Haчko (Mr. sir)
Публикувано06.06.05 21:49

Диане, братко, мен ми е през майкрософта, че някакво създание е седнало да ме имитира - нека, щом го влече. Вече казах, че по принцип съм против модератор (от "1984" ме боля глава, много тежка книга), само че онуй същество само си вдига темичките и задръства първата страница с безсмислици. Е затуй гласувах - да е по-чисто, да не си губят хората времето с отваряне на малоумни теми То така и така мен са ме "клонирали" у половината клубове в дир.бг - кво, да седна да плача ли? Па щом някого го влече...

Щом сме двама, страшно няма.

Автор Дeмoн ()
Публикувано07.06.05 01:00

Против!

Автор batDancho (самият той)
Публикувано07.06.05 11:06

и от мен глас за ha!

ПП не знаех, че ha! е тя, мислех, че е той

Автор P1O ()
Публикувано07.06.05 11:11

още 1 за ha!

Тема Re: Гласуване за Киликандзер + коментаринови [re: P1O]  
АвторKилиkaндзep (Нерегистриран)
Публикувано07.06.05 12:54

путьовци, нямате ли си друга работа???

Тема дали сме путьовци или хуйовци . . .нови [re: Kилиkaндзep]  
Автор batDancho (самият той)
Публикувано07.06.05 14:03

. . . важното е, че скоро за такива дришльовци като тебе няма да има място в клуба.

ПП Киликандзер, колко време ще е активна анкетата ?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.