|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Упътване за печка
|
|
| Автор |
white_cat (непознат) |
| Публикувано | 05.06.05 10:55 |
|
|
Скоро си взех фурна за вграждане, но няма упътване
Претърсих с Гугъла, но нищо не можах да открия
Помагайте.....
Модела е AEG - REGENT

| |
|
|
|
за какво ти е упътване, за вграждане или за ползване
| |
|
|
|
За ползване
Ще ми я вградят от сервиз, но надали знаят действието и програмите на всички печки
Мисля, че има около 8 програми, но кое за какво е.......незнам
| |
|
Тема
|
Re: Упътване за печка
[re: white_cat]
|
|
| Автор | lvan (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.06.05 11:20 |
|
|
Каква марка е тази фурна за вграждане ?
| |
|
Тема
|
[re: lvan]
|
|
| Автор |
white_cat (непознат) |
| Публикувано | 06.06.05 12:15 |
|
|
Марката е AEG, но няма никакви други номера - пише само REGENT и затова предположих, че това е модела
Вратата и се изтегля напред, като чекмедже, а копчетата и са падащи (могат да се затворят и да не се виждат - ама, че го обясних )
На цвят е кафяво с бежово и има копчета и за котлони.
| |
|
|
|
В тези опътвания пише само общи приказки, вярвай ми. И аз наскоро купих нова печка с керамичен плот INDESIT и много ме е яд, че прочетох опътването - едно и също е за ВСИЧКИ модели и видове печки :-(
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
dimex (познат?) |
| Публикувано | 06.06.05 15:06 |
|
|
направо съм изненадан, че все още се продава техника без упътване. откъде я взе, че да си добавя магазина в "черния списък".
Иначе, за многото програми, малко се съмнявам да ги използваш всиките. Поне това показва моя опит. основно, откривах как се пуска горния, долния или двата заедно реоани. И ако има грил и него.
| |
|
Тема
|
[re: dimex]
|
|
| Автор |
white_cat (непознат) |
| Публикувано | 06.06.05 16:15 |
|
|
И аз се съмнявам, че ще използвам всичките програми, но все пак искам да знам за какво става въпрос.......
Не искам да се уча на собствената си печка по метода "проба-грешка"
Ако някой ползва AEG, ще помоля да ми изпрати някакви инструкции - предполагам, че няма толкова голяма разлика между различните модели
| |
|
|
|
обикновенно се пече на долен нагревател с вентилатор, като се изпича всички много добре и от двете страни, като изкаш да печеш две неща едновременно шускаш на горен и долен нагревател с вентилатор. Сладкиши се пекат в началото на долен нагревател, а след това се пуска долен с вентилатор. Ако изкаш да запечеш нещо повечко пискаш глил с вентилатор или само глил(това е друг нагревател с по голяма мощтност и се загрява до червено). Ако е от по скупите модели може да има и програми(например за печене на хлав-пурво пече на по ниска скорост на вентилатора а после повишава склоростта, някои фирни имат и птрабичка от която цвурка вода и така тестените изделич се опичат добре без да изсъхват.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | njakoj (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.06.05 17:41 |
|
|
A naj-dobre e da otidesh v magazina,ot kadeto si ja kupila i da nastojavash da si ti dadat upatvaneto.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|