|
Тема
|
Тапети за баня
|
|
Автор |
AquilaX (познат) |
Публикувано | 04.10.04 14:44 |
|
Някой може ли да ми даде повече инфрмация за тези тапети? Откъде се купуват как се поставят и с какво. Или нещо подобно на тях.
AquilaX
|
Re: Тапети за баня
[re: AquilaX]
|
|
Автор | Poни (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.04 17:23 |
|
Здравей!Ами- ще се опитам да ти кажа това което знам аз .Купих си такива тапети от Домко.Продават ги и в други магазини(разбира се ).И аз търсех информация за тях ,но сега ще ти кажа какво знам от опит.Зависи върху какво ще ги лепи6.Тогава процедурата по подготвяне на основата е разли4на.( В моя слу4ай беше кошмарна боядисанастена и трябваше да сваля гланца на цялата боя- по препоръки).Лепи се със специално лепило( продават го пак там) на Хенкел беше.Някои лепят с Ц200.Друг съвет,който ми дадоха е да позлепя местата,където се снаждат отделните парчета със силикон,за да не не прониква вода и да се образува мухъл.Ами- това е за сега.Ако те интересува още нещо- питай!
| |
Тема
|
[re: Poни]
|
|
Автор | Ивo (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.01.06 11:03 |
|
Това тапетите са вятър работа.Събери пари и лепи плочки.
| |
Тема
|
[re: AquilaX]
|
|
Автор |
3Mona (неоплакващ се) |
Публикувано | 11.01.06 15:12 |
|
Преди 4 години лепих такива тапети в банята. От 59-та година винаги е била варосвана, затова грундирах хубаво стените с лепилото (Henkel - за ТЕЗИ тапети) и след това - тапетите (естествено, няма ламинат да лепя, я ).
По съвет на продавача от магазина, минах местата, където се допират, със силикон.
Оттогава не са мръднали. Но (без Но не ста'а), те са над нивото на мокрене, защото до 2-ия метър има плочки, тапетите са отгоре. Не знам как биха се държали на директно "къпане"...
One Apple A Day Keeps Windows Away Редактирано от 3Mona на 11.01.06 15:14.
| |
Тема
|
[re: Ивo]
|
|
Автор |
Jennifer:) (приветлива) |
Публикувано | 12.01.06 13:49 |
|
Въпросът не е в събирането на пари за плочки, а в това, че като се сложат плочките, те омръзват.
Аз също се интересувам от тапети за баня и дори щях да пускам тема, но са ме изпреварили.
Ако наистина тапетите са добри и могат да се лепят върху плочки, това е супер решение.
Омръзва ти да си гледаш банята, сменяш тапета.
Звучи ми прекалено добре, за да е вярно.
Очаквам проблем заради фугите по плочките.
| |
Тема
|
[re: Jennifer:)]
|
|
Автор | Heлko (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.06 10:58 |
|
Няма проблем с фугите. Тапетите са по дебели от обикновенните и при лепенето не си личат фугите. Ако разбира се не вземеш сам и нарочно да притискаш точно там.
| |
Тема
|
[re: Heлko]
|
|
Автор | minthy (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.01.06 14:38 |
|
а някой пробвал ли е да ги лепи на място, на което се мокри директно?
Миналата година боядисах банята със някаква специална уж боя за бани, но около душа се е надула. НЕ искам да лепя плочки и търся друго решение. Идеи???
| |
|
|
|
|