Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:37 16.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Направи си сам
*Кратък преглед

Тема Kak da si napravq kamina?  
АвторJorj (Нерегистриран)
Публикувано23.03.03 13:07

Zdraveite, re6il sam sam da si napravq kamina vyv vilata i tyrsq VSQKAKVA informaciq po vaprosa!!! Znam 4e nqkoi 6te kajat 4e tova e trudna rabota, no mislq 4e 6te se spravq(imam malko opit v stroitelstvoto i sam tehni4eski dosta gramoten). Molq ako nqkoi ima nqkakvo info, sam si e pravil, ili znae za nqkakvi osobenosti po izgrajdaneto na kamini da gi spodeli s men
6te vi bada stra6no Blagodaren
Da imam kamina na vilata e golqma moq me4ta i se nadqvam da mi pomognete da q osa6testwq

P.S No trqbva da znaete 4e az vypreki vsi4ko 6te q napravq

Тема Re: Kak da si napravq kamina?нови [re: Jorj]  
АвторCтeфaн (Нерегистриран)
Публикувано23.03.03 19:39

Купи си готова камера и я обзидай. Готовите камери имат по-висок КПД поради контролирането на въздуха, който влиза в камерата.

Тема Re: Kak da si napravq kamina?нови [re: Cтeфaн]  
Автор kalo76 (умен таралеж)
Публикувано24.03.03 13:16

Вярно. Ако пък цената ти се види висока или ти се занимава, прегледай сп. Направи сам (иди в някоя по-голяма библиотека и започни да ровиш от 2002 г. назад), имат интересен модел на камина самостоятелна изработка. Покрай това ще намериш още милион интересни и полезни статийки за какво ли не.

Пей, Траби, пей...

Тема Re: Kak da si napravq kamina?нови [re: Jorj]  
Автор FREEZlNG (МОТОРИСТ)
Публикувано22.05.03 10:01

Ако разбираш руски език, то смотри туда.....

http://www.stroit.ru/memo/pechy/index.html

Я лучше на мотоцикле буду гонять

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.