Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:22 21.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ускам тази тема и тук‚ щото ми писна!нови  
Автор ЖИВОТНО ()
Публикувано03.09.00 21:24

диети ли? ставане: 10 ч. закуска: 2 филии пресен бял хляб‚ препечен за по–вкусно 1 дебело парче шунка 1 солиден резен кашкавал 2 чаени чаши кафе‚ с по 5 лъжици захар във всяка. 2 чаши плодов сок 1 варено яйце 1 домат обяд в 14 ч: 1 купа пилешка супа‚ с филия в другата ръка 1 бучка сирене – към 50 гр. 1 голяма салата от зеленчук‚ с много олио‚ сол и оцет. 16–17 ч. – нещо ме прихваща: 2 халвички "нуга" с ядки 1 чаша кафе – като сутрешното 1 банан фантапортокал‚ големи количества още нещо‚ не помня кво 21ч вечеря‚ в ресторант: салата "снежанка" пилешки хапки задушени картофи с лук 2 бири Е! и колко си мислите‚ че тежа???????

Тема ускам тази тема и тук‚ щото ми писна!нови [re: ЖИВОТНО]  
Автор ВИ ()
Публикувано03.09.00 21:50

Здрасти, животинче! Ама много ти диетичен обяда бе! Лелееее! Ако не ядеш достатъчно, ще си дебеличък :-))) Сега кажи едно друго нещо - ти как изразходваш енергията, с която си се наял? Колкото ядеш, толкова трябва да изразходваш. Не мога да позная колко тежиш, предавам се :-)

Автор ЖИВОТНО ()
Публикувано03.09.00 23:10

колкото торба цимент! представяш ли си? направо да се спука човек от яд!

Автор ВИ ()
Публикувано03.09.00 23:27

Хей да му се не види! А аз плюскам като слон и съм лека като перце!!!!! Съчувствам ти!

Автор ВИ ()
Публикувано03.09.00 23:32

Колко тежи торба цимент всъщност?? Не е много май.... Значи си лекичък!

Автор Pero ()
Публикувано03.09.00 23:48

Въпрос на метаболизъм, пич! Брат ми например, който е 2 пъти по-лек от мене изяжда на вечеря 3 големи пици "Поло" от мис каприз, докато на мене ми се опъва една. На едно ядене е способен да изяде повече от половин хляб с 2 паници манджа, а аз например хляб почти не ям.

Тема ускам тази тема и тук‚ щото ми писна! [re: Pero]  
Автор ВИ ()
Публикувано04.09.00 02:34

Ха ха! Аз съм като брат ти!

Тема ускам тази тема и тук‚ щото ми писна!нови [re: ВИ]  
Автор Слабчо ()
Публикувано04.09.00 05:28

И аз съм така. Някой да знае рецепта, с която мога да кача някое килце?

Тема Zavisiнови [re: ВИ]  
Автор Tapanar ()
Публикувано04.09.00 10:01

Ako ia nosis e edno Ako drug e nosi - po dobre A inache sppored kantara ima torbi ot 1 kg do 50 kg Pone az ne sam chuval/nosil po tezki ot 50 kg.

Тема е и аз тва питам! ама кой да чуе!нови [re: Слабчо]  
Автор ЖИВОТНО ()
Публикувано04.09.00 14:17

тежа жалки 50 кила‚ при височина 170. пък те тука обсъждат как се носи цимент! няма ли диета ЗА НАДЕБЕЛЯВАНЕ?????????????????

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.