Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:54 19.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема Да ви питамнови  
Автор Гого ()
Публикувано22.03.00 19:13

Как ще реагирате ако разберете, че ваш роднина или добър приятел е болен от СПИН? Ще прекратите ли контактите си с него? Аз не мога да си отговоря.

Тема Вече съм ималанови [re: Гого]  
Автор Мери Т. ()
Публикувано22.03.00 20:44

Не, няма да прекратя, просто ще избягвам физически контакти, но ще продължа да контактувам с този човек. Той и без това е нещастен...за да го огорча и аз...

Тема Да ви питамнови [re: Гого]  
Автор Alfa ()
Публикувано23.03.00 01:44

Vednaga bih otgovoril che ne bih si promenil otnoshenieto nito kontaktite s nego pone ne vidimo. Obache se strahuvam ot tova da ne se sluchi podobno nesto.Chovek ima svoistvoto edno da misli kogato mu e dalech i savsem drugo kogato nestata stanat v deistvitelnost. Pri vsichki polozenia ako chovek razsazdva trezvo i viarva na informaciata v mediite ne bi triabvalo da se strahuva. No sam siguren che vinagi ste ima edno na um i tova e nai strashnoto. Shibana rabota bih kazal. Da ne dava BOG da se sluchi nikumu.

Тема Да ви питам [re: Alfa]  
Автор doktorka ()
Публикувано23.03.00 07:31

Nali vi e yasno che moje bi vseki den vijdate i kontaktuvate sas SPIN-ozni bez da go podozirate.I ne se pazite osobeno.Tova e za fizicheskia kontakt-koi znae dali prodavachkata v m,agazina ne e zarazena ili tozi deto kihna do vas r reisa bez da si pokrie ustata....Ako obache znaesh nikoi ne moje da kaje kak shte reagirash. Az vijdam SPIN-ozni i gi pipam, i gi preglejdam i vzemam krav vseki den.IZa niakoi znam ,za drugi ne znam.Edinstvenoto ,koeto ne bih vazpriela ot zarazeni neshtastni hora e ,ako prodaljavat da proizvejdat deca sled kato znaiat che sa zarazeni.Te tova e neprostimo.Jivotat si e tvoi -pravi kakvoto iskash s nego ama ne podlagai edno neshtastno dete na maki,samo zashtoto si bezotgovoren.Ama tova vji za mnogo neshta. Inache i te sa hora.Vseki si plashta za greshkite.Ama shte e greshka,ako obarnesh grab na niakoi koito naistina ima nujda ot teb. Oh cial roman!!

Тема Отговаряменови [re: Гого]  
Автор Инфо ()
Публикувано26.04.00 15:23

Ако имаме контакти с болен от СПИН, ще му предложим лечение. Друг е въпросът, че не знаем дали той заслужава нашата помощ.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.