|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ССАМОЛЕЧЕНИЕТО-ЗА и ПРОТИВ!
|
|
Автор |
Майка Тереза () |
Публикувано | 18.03.00 11:26 |
|
Тази нощ се събудих с неприятното усещане ,че се разболявам :болеше ме гърло ,нещо ме тресеше...Станах ,глътнах по един FERVEX ,сложих си един Тyrcine под езика и се успокоих ,че съм се справила...В повечето случаи това помага и не се стига до посещение при лекари...И аз като повечето българи предпочитам самолечението пред възможността да отида при специалист /не ,че им нямам вяра ,просто така ми е по -лесно/.Но защо все пак избираме САМОЛЕЧЕНИЕ? Лекуваме сами както здравето си така и всичко друго :например раните ,които са ни нанесли другите -криейки ги дълбоко в себе си,сякаш могат да изчезнат щом са невидими /а е казано ,че раната се лекува само от този ,който я е нанесъл.../,лекуваме лошото си настроение ,например с алкохол ,сякаш не знаеме,че на другата сутрин махмурлукът няма да ни се види много весел...,лекуваме нараненото си самолюбие ,като си го изкарваме на някой друг ,като по този начин то едва ли ще ни се възвърне - най-много да разбалеем и другия...Та така със самолечението!Върши ли то работа или не?За и против!Какво още се опитваме да лекуваме?Ей, ама аз май наистина се разболявам ,отивам да глътна още един fervex...
| |
Тема
|
САморазболяването -за и против?!
|
|
Автор |
Майка Тереза () |
Публикувано | 18.03.00 16:17 |
|
Хайде сега пък ти, сама съм се разболяла...Че в какво ми е вината затуй ,че ме боли гърлото? Поне да си бях похапнала сладолед /ох,че го обичам/ или да се бях целувала с някого и той да ми е лепнал вируса , а то какво ....самата несъгрешимост.!
| |
|
Ето, виждаш ли, не виждаш причините за боляването.
Вероятна причина е, че подцеяваш правилото, да не дишаш през устата, а през носа.Дишайки през устата, липсва "въздушния фиилтър"-носа, пречистваш въздуха чрез лигавиците си.
Дребните камъчета обръщат колата, едрите се виждат и ги заобикаляш......
Неправилно дишаш и вероятно си имаш и други проблеми.
Рязани ли са ти сливиците?
Понякога усложненията със сливиците се отразяват на яйчниците и репродуктивната способност.
| |
|
А това ли било ,ма то лесна работа ,а аз се бях притеснила ,че е нещо сериозно! Сливици -репродуктивна способност !-ще трябва да кажа на генеколога си да вземе да ги погледне и тях ...че да не изтървеме положението ...Жени! Някой да не е разбрал :при болки в гърлото веднага при генеколога!
| |
|
Zasto i az ne sam Ginekolog :)))
| |
|
В Пирогов, младо 14 годишно момиче, загубва яйчниците си, след поредица тежки възпаления.В последствие се оказва , че прочината за тези възпаления са сливиците.Сливиците не случайно са кръстени така -и извини ме, но правят намек за "сливата", тоест женската полова система, която дава сливки които се сливат в ....но това е много много далечно от теб . нали?
Същото касае и зъбите, не предполагат хората, колко от проблемите им се дължат на лошо поддържане на зъбите.
Затова и много ох хората имат лош дъх, нали си усещала?
Лошия дъх е пример за неспазване на ....... не ми се пише на тази тема....освен ако не искаш още подробности....
И пак да ти кажа, всяка болест е резултат от неправилен начин на живот и неспазване на природните изисквания.....
А ти ако искаш отиди на генеколог, но той ще те гледа отдолу, а не отгоре.А проблемите възникват от към главата .....ха ха
И рибата замирисва оттам,без да правя аналогии на миризмата на рибата с миризмата на ....нали се сещаш? Ха ха ха ха
| |
|
Тереза бе....докато се обаждаше----а сега те няма бе.
Нещо да не си се "излекувала" и после да те търсим по некролозите ?
| |
|
Пийте лермолек!
| |
Тема
|
При болки в гърлото...
[re: Loranz]
|
|
Автор |
Гед () |
Публикувано | 21.03.00 23:38 |
|
И много виги вкомбинация със сески,През 6 часа по един път.
| |
|
Вие двамата ,дето пишете щуротии,днес да ми се строите в работата...
И се радвайте,че Майка Тереза не може да прояви чак много голяма жестокост...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|