Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:49 20.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ССАМОЛЕЧЕНИЕТО-ЗА и ПРОТИВ!нови  
Автор Майка Тереза ()
Публикувано18.03.00 11:26

Тази нощ се събудих с неприятното усещане ,че се разболявам :болеше ме гърло ,нещо ме тресеше...Станах ,глътнах по един FERVEX ,сложих си един Тyrcine под езика и се успокоих ,че съм се справила...В повечето случаи това помага и не се стига до посещение при лекари...И аз като повечето българи предпочитам самолечението пред възможността да отида при специалист /не ,че им нямам вяра ,просто така ми е по -лесно/.Но защо все пак избираме САМОЛЕЧЕНИЕ? Лекуваме сами както здравето си така и всичко друго :например раните ,които са ни нанесли другите -криейки ги дълбоко в себе си,сякаш могат да изчезнат щом са невидими /а е казано ,че раната се лекува само от този ,който я е нанесъл.../,лекуваме лошото си настроение ,например с алкохол ,сякаш не знаеме,че на другата сутрин махмурлукът няма да ни се види много весел...,лекуваме нараненото си самолюбие ,като си го изкарваме на някой друг ,като по този начин то едва ли ще ни се възвърне - най-много да разбалеем и другия...Та така със самолечението!Върши ли то работа или не?За и против!Какво още се опитваме да лекуваме?Ей, ама аз май наистина се разболявам ,отивам да глътна още един fervex...

Тема САморазболяването -за и против?!нови  
Автор Майка Тереза ()
Публикувано18.03.00 16:17

Хайде сега пък ти, сама съм се разболяла...Че в какво ми е вината затуй ,че ме боли гърлото? Поне да си бях похапнала сладолед /ох,че го обичам/ или да се бях целувала с някого и той да ми е лепнал вируса , а то какво ....самата несъгрешимост.!

Тема САморазболяването -за и против?!нови [re: Майка Тереза]  
Автор МУЛЕ ()
Публикувано18.03.00 19:54

Ето, виждаш ли, не виждаш причините за боляването. Вероятна причина е, че подцеяваш правилото, да не дишаш през устата, а през носа.Дишайки през устата, липсва "въздушния фиилтър"-носа, пречистваш въздуха чрез лигавиците си. Дребните камъчета обръщат колата, едрите се виждат и ги заобикаляш...... Неправилно дишаш и вероятно си имаш и други проблеми. Рязани ли са ти сливиците? Понякога усложненията със сливиците се отразяват на яйчниците и репродуктивната способност.

Тема При болки в гърлото...нови [re: МУЛЕ]  
Автор Майка Тереза ()
Публикувано18.03.00 22:49

А това ли било ,ма то лесна работа ,а аз се бях притеснила ,че е нещо сериозно! Сливици -репродуктивна способност !-ще трябва да кажа на генеколога си да вземе да ги погледне и тях ...че да не изтървеме положението ...Жени! Някой да не е разбрал :при болки в гърлото веднага при генеколога!

Тема При болки в гърлото...нови [re: Майка Тереза]  
Автор Alfa ()
Публикувано19.03.00 00:36

Zasto i az ne sam Ginekolog :)))

Автор МУЛЕ ()
Публикувано19.03.00 03:08

В Пирогов, младо 14 годишно момиче, загубва яйчниците си, след поредица тежки възпаления.В последствие се оказва , че прочината за тези възпаления са сливиците.Сливиците не случайно са кръстени така -и извини ме, но правят намек за "сливата", тоест женската полова система, която дава сливки които се сливат в ....но това е много много далечно от теб . нали? Същото касае и зъбите, не предполагат хората, колко от проблемите им се дължат на лошо поддържане на зъбите. Затова и много ох хората имат лош дъх, нали си усещала? Лошия дъх е пример за неспазване на ....... не ми се пише на тази тема....освен ако не искаш още подробности.... И пак да ти кажа, всяка болест е резултат от неправилен начин на живот и неспазване на природните изисквания..... А ти ако искаш отиди на генеколог, но той ще те гледа отдолу, а не отгоре.А проблемите възникват от към главата .....ха ха И рибата замирисва оттам,без да правя аналогии на миризмата на рибата с миризмата на ....нали се сещаш? Ха ха ха ха

Автор МУЛЕ ()
Публикувано21.03.00 21:29

Тереза бе....докато се обаждаше----а сега те няма бе. Нещо да не си се "излекувала" и после да те търсим по некролозите ?

Тема При болки в гърлото... [re: Майка Тереза]  
Автор Loranz ()
Публикувано21.03.00 22:10

Пийте лермолек!

Тема При болки в гърлото...нови [re: Loranz]  
Автор Гед ()
Публикувано21.03.00 23:38

И много виги вкомбинация със сески,През 6 часа по един път.

Тема При болки в гърлото...нови [re: Гед]  
Автор Майка Тереза ()
Публикувано22.03.00 08:58

Вие двамата ,дето пишете щуротии,днес да ми се строите в работата... И се радвайте,че Майка Тереза не може да прояви чак много голяма жестокост...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.