Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:59 14.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема болки в кръста  
Автор PRAVOlMA (NEOZOEC)
Публикувано05.12.15 15:39

от студ е,но и 160кг залежал тулуп съм,та е мъка......

как лекувате кръста си

HA

Тема Re: болки в кръстанови [re: PRAVOlMA]  
Автор westminster20140722120456 (непознат )
Публикувано19.12.15 17:32

изпълни всичко, което съм ти писал във въпроса ти за кръвното плюс разтягане на краката. това съм го чел в книга, написана от немски професор. сядаш на пода, разтваряш крака и се навеждаш напред. като напреднеш, без да разтваряш краката се навеждаш. изпъваш първо левия после десния крак стъпалото напред и назад, като задържаш по няколко секунди. правиш тези упражнения по няколко минути всеки ден - преди да бягаш. болките в кръста се получават от: напълняване - провисват вътрешните органи и засягат нервите на гърба, рязко движение, вдигане на тежест неподготвен, дори и малка, студено време, тесни дрехи в къста. в поста си за кръвното пише, че онанираш. няма да чувствуваш нищо, ако те боли кръста, тоест не се занимавай с това, докато не ти мине болката. не отивай на операция - при грешка, ако те боли от едната страна, може да останеш неподвижен. да не коментирам, че за онаниране изобщо не става дума. болестта не се лекува напълно, но настъпват подобрения.

Тема Re: болки в кръстанови [re: westminster201407221]  
Автор PRAVOlMA (NEOZOEC)
Публикувано23.12.15 21:32

мерси

160 кг съм-явно е от корема и студа

ще се развижа и го правя-3-4 км ходене вече дневно

благодарско

HA

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.