Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:32 03.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема Безопасно премахване на амалгамени пломбинови  
Автор edeliev (непознат )
Публикувано24.06.13 18:28

Здравейте, знаете ли дали в България има стоматолог, който премахва безопасно амалгамни(черни) пломби ?
Подобно на процедурата тук:

Тема Re: Безопасно премахване на амалгамени пломби [re: edeliev]  
Автор БAPATOЧKA (пристрастен)
Публикувано08.07.13 18:12

Привет

Лично аз мисля, че опасността от поставянето, както и премахването на такива пломби е силно преувеличена. Най - малкото, защото живакът не е в свободно състояние, свързан е с останалите съставки в сплав ( макар и наречена "механична смес").Затова се съмнявам изобщо в уместността от безопасното премахване на нещо, което не е опасно. А стоматолог, който да се прави на извънземен като в този клип в България едва ли ще се намери.

Тема Re: Безопасно премахване на амалгамени пломбинови [re: edeliev]  
Автор Roxan*na (GG)
Публикувано10.07.13 12:56

Не ги слушай, пич.

Аз имам същия проблем - и започнах да отстранявам амалгамени пломби един по един.

Първите три зъба бяха много проблематични и много скъпи. Разни канални трийтменти и коронки, разни специални процедури - оръсих се яко с пари. Още се възстановявам и детоксикирам. Следващия месец ми се задава 4 зъб, който не би трябвало да е толкова проблематичен.

Дотук работих с професор и бяха взети всички мерки, които описваш по-горе. Даже повече. Да налага се.

Не се връзвай на приказките на платени драскачи и партийни другари. Търси си начините да си оправиш здравето. Това е единственото важно нещо, като теглиш чертата.

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.