Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:05 13.11.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ужано сърцеебиене помогнете!:(нови  
Автор sobadgirl (непознат )
Публикувано30.10.11 11:13

Здравейте! Надявам се да получа и предварително Ви благодаря за отговорите. Имам следния проблем. Много се задъхвам и лесно се изморявам при изкачване на стъпала, при стръмни терени. Под стръмни терени ,. По стълби най-много до 3етаж мога да се кача . В такива случаи, сърцето ми ще изкочи, вчера дори си премерих пулса 150 от три етажа и то в къшта т.е по полегати са стълбите, докъто в университета са по стръмни и там като искачих до 3я етаж както ми бие силно ,чувствам супер силни удари в ушите(пулсации) . отидох седнах и започнах да чакам да почне лекцията и както намаля пулса изведнъж само един след друг много силни удари и така няколко пъти и отмина ,обля ме топла вълна много се уплаших. имам чувството, че цялата кръв ми се вдига в главата и пулсира, все едно ... ужасно е. Неприятно е. пуша не пияя. Крадиограмата ми е добра., ехографа е не отчита проблем, не съм анемична имам кръвни картини. на 19 години сам 77 кг съм Според лекар, няма място за притеснение. Всичко било наред. Отдава го на липса на тренинг. Ок. Но аз все пак търся съвет за преодоляването на тези симптоми.
имала съм сърцебиене един път в покои много силен пулс кам 200 и отгоре толкоз мисля че ми се качва от на университета стълбите:) буквално към 40 мин ме държа но тогава бях на баба ми на гости тя е възрастна и не исках да я безпокоя и дори не и казах затова не викнахме бърза помо.т, но тогава пиех противозачатъчни и лекара го отдаде на тях пиех бетаблокер предписан от лекар за сърцето но ми падаше доста кръвното и се наложи да го спра. проблемите ми датират от миналата година уни месес тогава преживях малко проблеми от които свалих 10 кг за 2 седмици буквално от притеснение бях спряла да се храня после бързо ги качих отново и пак станнах 77 . тогава забелязах когато оште бях ученичка и септември месес започнах да искачвам стълбите в училиште буквално останах без глас когато ги искачих от силния пулс не можех да говоря направо.штитовидна жлеза имам иследвани хормони и е гледана на ехограф. дори и от 1 етаж пулса ми скача кам 120-122./моля ви помогнете на 19 години съм и съм страшно отчаяна

Тема Re: ужано сърцеебиене помогнете!:(нови [re: sobadgirl]  
Автор ha! (дрисльо)
Публикувано30.10.11 12:57

Приемам, че не си трол
1. спри цигарите
2. отслабни
3. ако оживееш след 1 и 2 пак пиши

Тема Re: ужано сърцеебиене помогнете!:(нови [re: ha!]  
Публикувано30.10.11 13:52

мда беше много ясен благодаря ти!

Автор ha! (дрисльо)
Публикувано30.10.11 14:14

Лигла. Прочети си писаното горе няколко пъти и бааавно го преразкажи с 3 изречения. Ако се дразниш от мен, можеш да ми кажеш какво е "кардиолог". Това за начало.
2:15 е, днес досега какво яде, каква физическа активност прояви, колко цигари изпуши и в колко часа стана от леглото?

Публикувано30.10.11 14:19

не се дразня от теб!верно е много цигари изпуших и станах късно е ок ама и преди съм била така но не съм била по този начин.! е естествено вмомента си мислиш че нямам никаква активна деиност е не е така...все пак тук съм за да споделям мнения не за да се карам с някого просто търсся решение на проблема си такаче прояви разбиране .благодаря

Публикувано30.10.11 14:21

и кво обшто има да ти казвам какво е кардиолог според теб аз на какви лекари съм ходила

Автор ha! (дрисльо)
Публикувано30.10.11 14:24

Ходила си на специалист, а търсиш решение тук. Съвсем правилно.
Отностно нервния ти изблик по-горе - с последната капка прелива чашата. Да превеждам ли?

Публикувано30.10.11 14:28

да търся мнение може да има хора с сходни проблеми като моя. и какво според теб лекар винаги ли е решение на проблема? , я ми кажи ти колко хора има които са с грешна диагноза? на лекари в днешно време може ли да се вярва? и какво ти преча а аз ако искаш да изкажеш мнение изкажи ако не искаш недеи но аз нямам намерение да споря с теб за каквото и да е било.

Публикувано30.10.11 14:36

искам твоето мнение за моя проблем ? какъв е проблема за теб килограми цигари а само аз ли съм знаеш ли колко причтелки имам по 130 килограма изпитват само задух но не и сърцебиене

Автор ha! (дрисльо)
Публикувано30.10.11 15:18

верно си тъпа
Земята е пренаселена, няма проблем

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.