Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:45 18.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Климакснови  
Автор Цвeтeтo Tи (:-))
Публикувано16.05.11 12:36

Промените при всеки настъпват различно,симптомите са различни...иска ли някой да сподели?Аз не мога да определя моите симптоми дали са първи признаци на климакс,или нещо друго

Тема Re: Климакснови [re: Цвeтeтo Tи]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано17.05.11 11:53

И какви са ти симптомите?
На колко години си?

Тема Re: Климакснови [re: LlRA..]  
Публикувано17.05.11 14:12

На 42 съм,но симптомите са от преди поне 6-7 г. и засилват като времетраене.
Световъртеж,главоболие,ускорен пулс,схващане на мускулите на краката,отпадналост,замаяност...едно такова чувство за нереалност,понякога безсъние...Цикълът е съвсем редовен,нямам проблем с щит.жлеза,нямам МС(надявам се) - преди 5 г. ми правиха СЕП и ЗЕП-слухови и зрителни тестове за МС,всичко ОК...Да,ходих на лекар,даже на няколко,отговорите са все:нищо ти няма(след като са ме "покрили с поглед" без никви изследвания) ... и така

Автор LlRA.. (мission)
Публикувано17.05.11 14:19

хм...може би ти трябва повече калий, магнезий, калций, вит.Ц.
А може и да е на психическа основа-неосъзнати панически атаки и пр. То малко ли ни е стреса...определено не ми приличат на климаксни проблеми.

Може и мигренка да ти се е отключила.

А може и да е най-обикновена хипохондрия...казвам го с добро чувство

Редактирано от LlRA.. на 17.05.11 14:50.

Тема Re: Климакснови [re: LlRA..]  
Публикувано18.05.11 13:33

Пила съм ги тези,нищо
Ако е на нервна почва,едва ли ще получавам треперене и мускулна треска от най-малкото физ.натоварване...Абе,нека е на нервна почва,но да ЗНАМ...и да си пия нещо,което да ми помага...

Чета в нета,и се ограмотявам,защото попадам все на такива доктори,дето не ме вземат на сериозно(щом не ми се влачат червата) и си правя разни изследвания,ама все пак ...но това през последните години,не че обичам да обикалям доктори и болници..
Иначе си имам съвсем тривиални доказани неща:камъни в бъбреците(кризи отвреме навреме)
мързеливо око(то заради него и другото отслабна)
шипове
дископатия(ЕМГ показа че 2 мускула на краката не функционират заради нея)
и така...И хипохондрия да е,сигурно и за това има лечение...

Автор LlDl_ru (Живучая!!!)
Публикувано19.05.11 11:55

"...щом не ми се влачат червата..."
а пък моите се влачиха, и то доста дълго време...
ама пак трябваше да изникне случайна /Господ се смили и ми я прати/ връзка - поредният доктор се оказа бивш познат на съпруга ми- да се намери причината, а следствието ... - вече си успокоявам нервата в други Клубове ...

никъде не видях дали си посетила първият необходим доктор за това подозрение-климакс- гинеколога?

... butterfly effect ...

Тема Re: Климакснови [re: LlDl_ru]  
Публикувано19.05.11 16:53

Мисля,че мин.година изследвах прогестерон,беше в норма.Иначе всяка година ходя профилактично...което ме подсеща да споделя възмутено,че от тази година здр.каса не поема цитонамазката и сега още по-малко жени ще ходят на гинеколог...а уж рака на матката е с много висок % у нас...Не че е кой знае колко скъпо,ама И да плащаш за нещо задължително и особенонеприятно...
Както и да е,за всички доктори съм...още млада,с което се изчерпва вниманието им към мен:-)

Автор Sargonlll ()
Публикувано25.05.11 07:09

Просто някой трябва да те оправя както трябва за по-продължителен период от време. Аз бих могъл да те поема, но сега уча за важни изпити, пък и съм малко извратен...

Тема Re: Климакснови [re: Sargonlll]  
Публикувано25.05.11 12:32

Хахах...сладур:-)

Тема Re: Климакс [re: Цвeтeтo Tи]  
Автор LlDl_ru (Живучая!!!)
Публикувано28.05.11 09:53

не е сладур , а ТРОЛ, който броди из Клубовете ...

... butterfly effect ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.