Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:06 14.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема Дискомфорт в слабините (тестисите)нови  
Автор hristo_t-203217 (непознат )
Публикувано20.03.11 21:43

Реших и аз да споделя моят проблем тук.Пък дано някой ми помогне.Почти на 32 години съм от Бургас . Вече повече от две години имам тази неприятна болка в тестисите. Понякога остра, друг път тъпа и тежаща. През тези две години не съм спрял да обикалям и търся лекар който да ми помогне.Незнам вече колко вида антибиотик съм изпил, колко мазила измазах. Никакво подобрение. Обиколил съм всички уролози в Бургас и за мое съжаление нищо не ми откриха. Гледаха ме няколко пъти на различни ехографи.Изследванията и спермограмите ми са добри. С голяма надежда отидох и при доктор Кацаров в София, но и той не откри нищо обезпокояващо. Изяви съмнение че болката е от кръста понеже работя в офис и по осем часа на ден седя. Ходих и на невролог - изписа ми инжекции, но от тях само напълнях нищо повече.Бях и на физиотерапия - отново без резултат. Започнах да се отчайвам - според лекарите нищо ми няма а болката продължава. Какво ще ме посъветвате.?

Тема Re: Дискомфорт в слабините (тестисите)нови [re: hristo_t-203217]  
Автор bira_moreМодератор (бира)
Публикувано21.03.11 03:33

Предполагам, гледали са дали имаш варикоцеле? Това са разширени вени на тестиса.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Дискомфорт в слабините (тестисите) [re: hristo_t-203217]  
Автор ha! (дрисльо)
Публикувано21.03.11 17:14

Малко лична статистика? Кога болката е такава, кога - онакава, нощем как е? Какво ельо носиш?

Тема Re: Дискомфорт в слабините (тестисите)нови [re: bira_more]  
Публикувано21.03.11 18:38

Да гледаха ме за варикоцеле.Уж нямам. Дори миналата година жена ми забременя и чакахме дете. Друг е въпроса че то почина две седмици след раждането (откриха му хидроцефалия).А нали при разширените вени - се намалява оплодителната способност. Болките са по силни през деня като съм на работа,.Сутрин като се будя не ме боли така силно. Отдавна спрях да нося дънки.Започнах и по широко бельо да нося. Доктор Кацаров ми каза че това е нещо като хронична болка за която традиционната медицина няма лек. Та затова ходих и на невролог и физиотерапия- ама нещо няма резултат.
То вече незнам на какъв лекар да отида - редувах ги уролог,хирург,невролог и пак уролог.Един вече непосилен за мен кръговрат.

Автор World Champ ()
Публикувано21.03.11 20:57

А направихте ли преглед на простатната жлеза?

"And let's face it- I am hotter than you!" Jacob Black, "Eclipse"

Тема Re: Дискомфорт в слабините (тестисите)нови [re: World Champ]  
Публикувано21.03.11 21:16

Да правиха ми преглед на простатната жлеза-- извличаха секрет.Изследваха ме и за някакви инфекции.Но нищо не откриха. В болничните листове които ми издаваха пишеха диагноза "хроничен простатит",.Други лекари пък отричат тази диагноза като казват че нищо ми няма и само си въобразявам.Което не е така естествено.

Автор World Champ ()
Публикувано21.03.11 21:35

А правихте ли тестове за сексуално- преносими болести (вкл. Сифилис)? Вие споменахте, че сте взимали антибиотици- за какво? Съпругата Ви тествана ли е преди раждането (кръвни проби)? Някой път те протичат скрито.

Тема Re: Дискомфорт в слабините (тестисите)нови [re: World Champ]  
Автор World Champ ()
Публикувано21.03.11 21:51

Вижте какво намерих:
http://www.integramed.org/Prostatitis.htm

Този център изглежда доста обещаващ, и единият от консултантите беше някякъв професор- чужденец. Може да си струва да си запишете час. А за кръвните проби питах, защото едната от причините за congenital hydrocephalus е сексуално- преносима болест (сифилис), предавана при раждането... дано не съм Ви натъжила. Желая Ви успех!

Тема Re: Дискомфорт в слабините (тестисите)нови [re: ha!]  
Автор деян (непознат )
Публикувано22.03.11 17:36

Еми и аз по едно време бях така казаха ми че съм имал разширени вени в тая област,при друг лекар ми казаха че нямам разширени вени и такива глупости,оправих се от както взех да нося боксерки,понякога тази болка се получава от нередовна маструбация и секс

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.