|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Екзема по дланите
|
|
| Автор |
bObbO (понякога bobo) |
| Публикувано | 10.01.11 18:48 |
|
|
Здравейте, не знам как точно се казва това заболяване, затова пускам снимка. "Притежателката" е жена, около 40 годишна, има го и на двете длани. Не знам има ли значение, но ръцете й са студени целогодишно, дори и лятото, а през зимата чак до посиняване. За проблема от снимката са й давани разни мазила, но нямало ефект.
Да попитам тук, като по-широка аудитория - какво е това, каква би могла да е причината и ако знаете да предложите някакви бабини лекове? Или лекарства, за които знаете, че дeйстват?
| |
|
Тема
|
Re: Екзема по дланите
[re: bObbO]
|
|
| Автор |
ur4e69 (баба Вихронрав) |
| Публикувано | 11.01.11 10:14 |
|
|
Ох, ама това е ръка на 100 годишна. Да не е нещо автоимунно? Не залагай на бабини илачи, потърсете специалист.
| |
|
Тема
|
[re: ur4e69]
|
|
| Автор |
ha! (дрисльо) |
| Публикувано | 11.01.11 10:31 |
|
|
Ааако наистина си "(баба Вихронрав)", много са на зле нещата. Консултирай се и с други специалисти, хапченцата нещо не помагат. Не пиша наизуст, прегледах ти последните клубни участия.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ha! (дрисльо) |
| Публикувано | 11.01.11 10:32 |
|
|
Любопитно ми е "как се казва" това заболяване. Какви изследвания са правени, как всъщност "живее" тази ръка - отношенията и с вода, козметика...
| |
|
|
|
Може да се опита лечение с акупунктура, въпреки, че кожните болести са типично упорити.
Иглотерапевт и Фитотерапевт
| |
|
Тема
|
[re: ha!]
|
|
| Автор |
bObbO (понякога bobo) |
| Публикувано | 11.01.11 18:46 |
|
|
Не знам как се казва заболяването, не зна ми с какво е лекувано, само се вижда, че засега е неуспешно. Ръцете са на колежка, и доколкото ми е известно отношенията им с вода и козметика са възможно минимални. Не работи с вода и химии. Туй нещо се появило преди една-две седмици, но не съм сигурен дали не съм го виждал (в много по-лека степен) предишни години.
| |
|
|
|
Ми единственото е кожен лекар. Може да е екзема, може да е невродермит, може да е още нещо. Има и цяла плеяда от наистина гадни заболявания - автоимунни, на които това може да е симптом. А може да пиша и глупости - с кожните бях на вие.
Имах един невродермит - няколко квадратни сантиметра на крака. Мазах го с какво ли не. Накрая - отидох на доктор - на частно, той ми забърка някакъв бъркоч и 2 - 3 седмици по късно проблема изчезна напълно.
Демек в моя случай е било да се ползва правилния бъркоч.
Bеer? Mоre?
| |
|
|
|
А може и да се отиде на кожен лекар!
И не само може а и е задължително!
А може и да спрете да си правите евтина реклама по клубовете, г-н Войников!
Трябва да правим добро от злото, защотото то няма от какво друго да бъде направено
| |
|
|
|
Да вземе хомеопатни гранули- Anagallis 30 ch, 3 гранули по 3 пъти на ден. Смучат се. Един час преди ядене.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ha! (дрисльо) |
| Публикувано | 12.01.11 11:24 |
|
|
Я, изкочи зайчето! 1-2 седмици. Ха-ха! Прощавай.
Тези работи си трупат с години, докато избият през яката кожа, лечението също трае дълго и всъщност това дето писа в началото, че се мазало с какво ли не са пълни глупости. Една обикновена уртикария се повлиява след 2-3 месеца, какво да говорим за нещо дето още не го знаем какво е.
Колежката ти да се хване подръка и да се води на кожен лекар и послушно да изпълнява.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|