Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:03 15.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема температуранови  
Автор mar4elamp (непознат )
Публикувано15.11.10 08:56

Здравейте,забелязвам че вечер между 5 и до към 8 часа имам температура 36.9-37,дали е нормално,през др време е ок,незнам дали влияе и това че е период преди цикъл,по принцип нямам др оплаквания.Дали е необходимо консултация с лекар з атази температура

Тема Re: температуранови [re: mar4elamp]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано15.11.10 10:15

Нямам температура защото не си я меря!

Това е формулата!

Не се втелясвай

Автор mustangGT ()
Публикувано15.11.10 10:20

Температура се вдига и при стрес, така че не се притеснявайте щом температурата не е постоянна.

Тема Re: температура [re: mustangGT]  
Публикувано15.11.10 10:25

тоест за проблем се смята ако е постоянно 37 така ли?защото при мен по-скоор вечер се повишава,дори на живачния термометър максимума е 36.9,при ел. понякога дава 37 и аз спичам и се меря постоянно.....чета из форумите че след овулация е нормално да се повиши,но незнам 37 температура ли е изобщо..или си е нормално

Автор bira_moreМодератор (бира)
Публикувано15.11.10 14:48

Нормален денонощен ритъм

Bеer? Mоre?

Публикувано15.11.10 14:51

Ама като се спичаш - спичай се по качествено, и я мери под мишница, орално и анално. И записвай на всеки час какво си измерила. След което правиш графики.

Живачния термометър е вярния. Нямаш основания да се спичаш, но това в никакъв случай не означава че нямаш право да се спичаш. Можеш да си се спичаш колкото си щеш. Освен това имаш право и да се шашкаш.

Bеer? Mоre?

Тема Re: температуранови [re: bira_more]  
Публикувано15.11.10 15:06

май тва е шега

,знам,че съм паника,но исках допитване да знам да ходя ли на лекар или не,благодаря за отговирте

Публикувано15.11.10 15:54

Имаш денонощни колебания в температурата. Виж, ако сутрин след събуждане е 37 може да имаш някакво подобие на основания за шашкане.
Иначе аз съм вдигал температура 39 градуса при игра на шах.

Bеer? Mоre?

Автор Rapidfire (магьосник)
Публикувано18.11.10 23:08

Температурата на човека има денонощни колебания, като е най-висока именно в посочените от тебе часове.
Може би при някои хора да стига 37 гр. по това време, но нали се сещаш че малко хора си я мерят постоянно.
Ти по какъв повод я мериш?
Бил/а ли си си болен/а от нещо преди това?
Някакви операции? Травми? развалени зъби? Защото това може да бъде остатък от някаква инфекция или т.нар. резорбтиван температура, когато организмът преработва някакви унищожени тъкани, казано най-общо.

Трябва да правим добро от злото, защотото то няма от какво друго да бъде направено

Тема Re: температуранови [re: bira_more]  
Автор mustangGT ()
Публикувано19.11.10 09:57

Хаха - това ме разби. Била е доста напрегната игра май!

Към авторката - не се притеснявай - с навлизането ни в модерното общество има тенденция в която 37г температура започва да става нормална - това заради повишения стрес/забързването на метаболизма.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.