|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Интересува ме, нормално ли е като се намирам в пълна тишина да чувам ужасно пищене в ушите!? Преди малко си направих един експеримент и резултаът беше ужасяващ. Влязох в напълно тиха стая и започнах да се концентрирам над това пищене. То се увеличаваше и след 2-3 секунди стана толкова силно, че си изкарах акъла и получих сърцебиене.
При най-малкия реален шум, предизвикан от някакъв предмет или уред, това пищене започва да изчезва. Аз по принцип слушам музика по цял ден и заспивам на телевизор.
Та, нормално ли е в пълна тишина да ти пищят ушите и има ли хора, на които изобщо не им пищят ушите в тишина?
Моля отговорете, ако знаете, че ми стана много кофти.
Промяна:
Сега се сетих, че от 2 дни насам си изкарвам много ушна кал от дясното ухо. Аз по принцип се къпя всеки ден и си чистя ушите, така че тази ушна кал не е от липса на хигиена, а явно от нещо друго.
------------------------------------------
Редактирано от The giver and the taker на 20.07.10 20:13.
| |
|
Не си се научил да бъдеш в тишина ида я слушаш. Тя може да "звъни", но не и да пищи.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
на мен пък ми шуми в ушите, ако е тихо. Ама ако се заслушам. Това е музиката дето ти трещи по цял ден
| |
|
Начи -всичко зависи от междуушното пространство. Ако е пълно с бръмбари - ще трещи, ако е муха - ще звънти, ако е празно - ще ехти, а ако е вакуум - ще е пълна тишина.
Bеer? Mоre?
| |
|
Изпаднах в средно силна депресия и съм се съсредоточил над други гадни неща, така че вече ми е през ... дали ушите ми звънят или пищят.
Лошото е, че явно никога повече няма да видя най-магнетичното момиче, което съм срещал досега. От друга страна има една мисъл, която ме успокоява, и тя е, че няма никакво значение дали ще я виждам или не, защото и без това нищо не може да стане между нас, поради простата причина, че аз съм пълен идиот и смотаняк.
Поне хубавото е, че пред мен стои много добра възможност да си оправя финансовите проблеми, от които произтичат и много други проблеми, които са фундаментални. Всякаш имам револвер, насочен към 90% от проблемите ми, в чийто барабан има само едно празно гнездо и от мен се очаква да натисна спусъка. И въпреки това съм (умерено) депресиран.
| |
|
А според мен трябва да отидеш на специалист УНГ, защото има вероятност от заболяване на слуховия нерв.
| |
|
ОФФФФФ... Глупости ти пишат тук. Да се чудиш какви лекари са.
Още като малък в Детска Енциклопедия четох, че в Абсолютна тишина, човек започва да чува нещо между пищете-звънене-шум... различно. Ако се съсредоточиш върху него се усилва.
После в Училище ни го обясняваха, ама помни ли човек. Сигурно е движението на кръвта.
Та, както и да е - съвсем нормално е и поради това препоръчват да не се седи в напълно тихо помешение, защото противно на очакванията, така човек по-трудно се концентрира.
| |
|
Абе на мен щурците ми свирят отвън и сигурно си внушавам нещо. Ако видя зор може да ходя на отоневролог и/или психиатър по-нататък. Ако ли не, ще си ближа захарното петле и това е.
| |
|
Не, не, явно наистина имам проблеми с ушния нерв. Направо си ми пищи постоянно, на шумно, на тихо, ми пищи без спиране. Чувам го като сигнал от включен телевизор, само дето е по-силно и дразнещо.
Не мога да заспя, досега обикалях по квартала. Рано сутринта ще се замъкна моменталически да търся отоневролог, че това не се трае направо.
| |
|
А кръвното как ти е?
Аз като почнах да го вдигам седмици наред това беше единственият симптом. Може и при смъкване да се получи.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|