Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:26 18.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Не щем да вървимнови  
Автор varbin (непознат )
Публикувано21.05.10 10:46

Нашата малка госпожичка, която вече е на година и почти пет месеца, не иска да върви. Пълзи добре и бързо, изправя се, обикаля, когато се държи, стои "бобче", 1-2 крачки прави, върви хваната за ръка, но сама не - ще! За локсация я гледаха на видеозон на 6 месеца - няма отклонения. Водихме я на ортопед, много не позволи да я прегледа, но каза, че до 5 годинки стъпалото се оформя и лятото да стои боса на едър пясък повече. А сякаш възраста й вече ме плаши! Давайте съвети моля.

Тема Re: Не щем да вървимнови [re: varbin]  
Автор бaбa 3aйka ((бившия Заек))
Публикувано21.05.10 12:27

Просто е по - мързелива , не се ядосвай . Слагайте и любимите играчки по -далече , слагайте препядствия по пътя да не стига с пълзене , и се въоръжи с търпение . Много е малко детето да правите констатации .

Всяко нещо с времето си .

Тема Re: Не щем да вървимнови [re: бaбa 3aйka]  
Автор varbin (непознат )
Публикувано21.05.10 15:25

Може и да си права, но на 4.06. ще навърши 1 година и 5 месеца. Страхлива е. Когато я държиш, гледа тя да се хване, ако малко се изплъзне - на секундата кляка. Разстояние малко - поглежда, сигурно преценява, кляка, пълзи и се изправя.

Автор бaбa 3aйka ((бившия Заек))
Публикувано21.05.10 20:09

Не се притеснявай . Тя и моята внучка / да ми е жива и здрава , сега е на 3 години и 7 месеца / до година и половина не се пускаше и майка и много се притесняваше , ама я ела сега да я видиш . Като торнадо е , немож я стигна . Така , че не се притеснявай .Щом прави крачки , па макар и за ръка не е страшно .

Автор onnellinen (котка - тигърче)
Публикувано21.05.10 22:07

Пробвали ли сте с едни "юларчета"? Стои малко като кучешка каишка, обаче детето е по-сигурно като стъпва, нищо, че никой не я държи направо за ръката. Братовчедка ми се научи да ходи сама точно с такова нещо.

facebook.com/topic.php?topic=68&post=564&uid=109353199096218#!/group.php?gid=109353199096218

Тема Re: Не щем да вървимнови [re: onnellinen]  
Автор Rapidfire (магьосник)
Публикувано24.05.10 23:26

А проходилка опитахте ли? Едно ще има увереност, второ в нея не може да клекне, легне или както се опитва да "кръшка".

Трябва да правим добро от злото, защотото то няма от какво друго да бъде направено

Автор varbin (непознат )
Публикувано28.05.10 21:42

Да с проходилка няма проблем. С такива колани като кученце пак върви но не се пуска

Автор Scotiana (обнадеждена)
Публикувано03.06.10 11:42

не можах да разбера
Вие ли не можете да ходите
или детето ви

това е отделна личност
то отдавна не е част от вас

Или въпроса е - Искам детето ми да ходи - пък то не иска

Тема Re: Не щем да вървимнови [re: Scotiana]  
Автор walkman™ (advanced lamer)
Публикувано03.06.10 19:09

Искам детето ми да ходи - пък то не иска

Да не е лудо?... И мен да има кой да ме носи на ръце и да ме вози в количка - крачка не бих направил...

Колкото по-рано се издаде, че може да ходи - толкова по-скоро край на екстрите...

Тема Re: Не щем да вървимнови [re: walkman™]  
Автор varbin (непознат )
Публикувано16.06.10 11:31

Най- после се престраши госпожицата! Тръгна, че не спира. Възраст 1 година, 5 месеца и 10 дни.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.