|
|
|
Тема
|
Да спасим Д-р Людмил Пеев от "Пирогов"
|
|
| Автор |
daria (coolia) |
| Публикувано | 01.06.10 11:49 |
|
|
Призовавам всички родители, които са ПРИЗНАТЕЛНИ като мен на Д-р Людмил Пеев - специалист по обща, пластичновъзстановителна и естетична хирургия от секцията по изгаряния и Пластична хирургия в "Пирогов", които ценят високо неговия професионализъм и човешкото му отношение, да напишат благодарствено писмо за него и да го внесат в Деловодството на "Пирогов", за да не допуснем некадърниците, които не могат да се реализират по друг начин, освен чрез писането на Рапорти и Доноси, да се опитват да очернят такива ЛЕКАРИ като него!
| |
|
Тема
|
Re: Да спасим Д-р Людмил Пеев от "Пирогов"
[re: daria]
|
|
| Автор |
moreol () |
| Публикувано | 01.06.10 16:59 |
|
|
Какво е станало по точно?
| |
|
Тема
|
[re: moreol]
|
|
| Автор |
daria (coolia) |
| Публикувано | 02.06.10 22:15 |
|
|
На 01 април тази година сина ми си изгори крака с вряла вода - 3 степен, гранично, но благодаление на Д-р Пеев се възстанови напълно само с английски превръзки със сребърни йони и не се наложи пластика. При една от смените на превръзките (понеже бяха празнични дни) попаднахме на една негова "колежка", коята ни каза, че сме безотговорни родители, тъй като детето било за операция, а Д-р Пеев си правел експерименти и само бакии й оставял, които тя трябвало после да оправя. Държа се изключително грубо с нас и отказа да му сложи въпросната английска превръзка, тъй като превързочната била заключена, а тази превръзка струвала 100 лева, но не се продавала по аптеките. Добре, че след този разговор успяхме да се свържем Д-р Пеев, който си наруши почивката и дойде специално заради нас в Пирогов, за да го превърже. И понеже онази откачалка (дори не й помня фамилията, а само злобната физиономия) е некадърна, затова е пуснала Рапорт срещу него и случайно разбрах, че искали да го уволняват. Единственото, което ми дойде наум е да входирам в Деловодството благодарствено писмо, а секретарката, която също се изказа много ласкаво за него, ми каза, че ще е добре, ако има повече такива благодарствени писма.
Затова моля родители, които са имали късмета да попаднат на него и които съм убедена, че са възхитени от професионализма му, да входират такива писма като мен.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
moreol () |
| Публикувано | 03.06.10 13:50 |
|
|
А не може ли по някакъв начин да свитетелствате, или да говорите с директора на Пирогов? Онази е за уволнение, а не този доктор. Все пак се посъветвайте с доктора преди да предприемете мерки.
| |
|
Тема
|
[re: moreol]
|
|
| Автор |
daria (coolia) |
| Публикувано | 04.06.10 12:08 |
|
|
Разбира се, че ще свидетелствам, но ако се свържат с мен, а се опасявам как ще приеме подобен разговор Директора на Пирогов, за да не се получи обратният ефект.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
miata (добронамерен) |
| Публикувано | 08.06.10 09:07 |
|
|
В Пирогов за щастие има и лекари, които са чудесни хора, не само прекрасни лекари. Но те се губят сред останалото множество. Наскоро чух, че Пирогов е безплатна болница. Много се смях. Не бих искала да попадам отново там и пак да ме осакатят срещу заплащане.
Защо не изпратите до вестниците едно писмо? Опишете случая. Иначе, некадърниците се пазят един друг и добрите го отнасят.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
4ereshka2 (старо куче) |
| Публикувано | 08.06.10 12:27 |
|
|
Чудесна е идеята да подкрепите този лекар. Не го познавам и не мога да се включа. А онази злобна кранта, жалко че не помните името и, можеше да бъде 'изтипосана' в няколко вестника. Странно защо е избрала професия, която явно не е за нея
| |
|
Тема
|
[re: 4ereshka2]
|
|
| Автор |
daria (coolia) |
| Публикувано | 15.06.10 14:56 |
|
|
Да ви се похваля, че проблемът при Д-р Пеев се разреши в негова полза. Не знам дали благодарственото ми писмо е помогнало по някакъв начин за това, това няма значение, важен е крайният резултат! Дочух от познати, които са работели с Изпълнителния директор на "Пирогов" - Проф. Гайдарски, че ценял високо добрите специалисти и не би допуснал да загуби някой от ценните си кадри.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
walkman™ (advanced lamer) |
| Публикувано | 15.06.10 18:46 |
|
|
Да ви се похваля, че проблемът при Д-р Пеев се разреши в негова полза.
Тема
|
[re: walkman™]
|
|
| Автор |
femina (Mис Kаприз) |
| Публикувано | 18.11.10 00:21 |
|
|
Познавам лично д-р Людмил Пеев. Надявам се всичко да е наред. Злобари има навсякъде, включително и сред колегите. По едно благодарственео писмо за лекар, от когото сте доволни не би било изишно, особено в такива моменти.
България - няма невъзможни неща!
| |
|
|
|
|