|
Тема
|
Диазепам
|
|
Автор |
badrobot (непознат
) |
Публикувано | 23.04.10 17:18 |
|
Някой знае ли откъде мога да намеря Диазепам без зелена рецепта? Имам проблеми със съня и искам да видя дали ще ми помогне. Ако можете да ми кажете, пишете тук или на ЛС.
| |
|
И защо без зелена рецепта? Мислиш, че лекарите са по-тъпи от теб и затова сам си решаваш, а?
За твое сведение Диазепам се изписва само на хора, които нямат особена перспектива за живот. Разбирай хора с тежка епилепсия, с тежки психични заболявания и подобни.
Диазепам изобщо не е лекарство за безсъние, и абсолютно никога не се изписва за безсъние, защото създава най-тежката физическа зависимост позната на човешкия род. Абстиненцията е почти непреодолима, и в около 15% от случаите абстинентният умира. Хероиновата абстиненция е като да си мажеш лицето с крем, в сравнение с абстиненцията от Диазепам. Това ти го казвам напълно сериозно, от личен опит.
Спирането на Диазепам и другите дългодействащи бензодиазепини може да стане само под стриктния контрол на опитен фармацевт или лекар, като дозата постепенно се намалява. Този вид спиране изисква до 3 години... прави си сметка!
За безсъние се пият Мелатонин или Калмабен, които са много по-ефективни и не създават зависимост. Могат да се купят свободно от почти всяка аптека, с обикновена рецепта са.
Ако въпреки думите ми си намериш Диазепам и започнеш да го пиеш всяка нощ, ще направиш най-голямата грешка в целия си живот... не една от най-големите грешки, а най-голямата!
------------------------------------------
Редактирано от The giver and the taker на 23.04.10 18:25.
| |
|
Недей Диазепам. Не и ако не искаш да се зомбираш перманентно.
| |
|
|
|
|