Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:43 17.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ДОБЪР ЕНДОКРИНОЛОГнови  
Авторmisheto-kote (Нерегистриран)
Публикувано17.10.07 15:31

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧА ДОБЪР ЕНДОКРИНОЛОГ В СОФИЯ.

Тема Re: ДОБЪР ЕНДОКРИНОЛОГнови [re: misheto-kote]  
АвторS (Нерегистриран)
Публикувано17.10.07 15:45

Проф. Боян Лозанов приема в Медицински център БОДИМЕД,
София - ул " Здраве" № 19 - срещу Майчин дом.
Работи и с направления от здравната каса.
Мисля че на този телефон може да се запише час 986 38 64

Доц. Сечанов
Може да се запише частен прием на тел 974 10 00, 974 50 00

Тема Re: ДОБЪР ЕНДОКРИНОЛОГнови [re: S]  
Авторmisheto-kote (Нерегистриран)
Публикувано17.10.07 16:01

БЛАГОДАРЯ

Автор nelidz (ентусиаст)
Публикувано17.10.07 23:50

Сечанов е най-добрия хирург по ендокринология, знам че сигурно ще ти препоръча преглед платен вчастната клиника в Младост.Той отказа да оперира баща ми, а можеше.....Моя приятелка е с аденом и е много доволна от д-р Анна-МАрия Петрова май се казваше, не съм сигурна за фамилията ,приема на частно в бодимед, била е завеждаща клиника по ендокринологията до Министерство на Земеделието.

Авторkacaндpa (Нерегистриран)
Публикувано22.11.07 12:32

За доцента си приготви по-голяма сума.

АвторPocи (Нерегистриран)
Публикувано10.01.08 19:10

Всички най-добри Ендокринолози са в Университетска Болница Акад. Иван Пенчев! Ако е необходима операция то всички хирурзи са добри,от Доц.Сечанов,Др.Табаков,Др.Ганчев ,Др. Пунчев, Др.Кънев!

Тема Re: ДОБЪР ЕНДОКРИНОЛОГнови [re: Pocи]  
Автор ninanikolina (непознат )
Публикувано19.05.08 15:56

А при доктор Емил Начев не стъпвайте, той също е от Ендокринологията.Аз си имах големи приключения с него.Изключителен некадърник.Без необходимите изследвания ми постави диагноза Хашимото.ТСХ беше повишено и това му беше достатъчно за да ми даде тази диагноза и забележете при това до живот трябвало да пия Л тироксин - а имах хипофункция.Една година го пих и се влоших след което ми изписа метизол , явно се беше усетил че диагнозата може би не е правилна и е тиреотоксикоза.Но отново не ми следеше всички изследвания/ чернодробните, тироидните/ и аз започнах да правя сериозни сърдечни кризи, защото тези преходи от хипо към хипер функция / а дори да го няма това прескачане /те от своя страна и без това натоварват сърцето.Метизола по принцип се изписва с бета блокери, които помагат на сърцето да работи равномерно.
Искам да добавя за десерт че трябваше да ходя при него през две седмици с половинчатите изследвания и по негови думи -цитирам " няма само бабички да гледам по цял ден, нека идва и едно хубаво момиче."

Тема Re: ДОБЪР ЕНДОКРИНОЛОГнови [re: ninanikolina]  
Автор femina (Mис Kаприз)
Публикувано19.05.08 16:15

Аз защо трябва да ходиш при него, щом не си доволна? Намери си друг ендокринолог, който да те следи. Тоя явно или не разбира, или го мързи.

Държавата България - невъзможни неща няма!

Автордecи (Нерегистриран)
Публикувано19.05.08 16:58

д-р Генчева в 22 поликлиника

Тема Re: ДОБЪР ЕНДОКРИНОЛОГнови [re: дecи]  
Авторlva (Нерегистриран)
Публикувано17.06.09 10:31

За д-р начев сам сагласна напълно но че всички хирурзи са добри там е малко самнителни Аз лично се оперирах при д-р ганчев и д-р Видинов му асистираше Много сам доволна а и новата база е много добра За старата сам чувала че е било пална мизерия, www.endosurg.eu това е официален сайт на ендокринната хирургия там има добро описание какво правят

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.