Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:05 02.11.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема Нерви и изнервеностнови  
Автор Taй-пaн (непознат )
Публикувано27.12.09 19:56

Когато не тренирам, ставам супер изнервен - всички ми го казват и дори казват, че ги "заразявам" с нервността си. Как мога да преодолея този проблем? Като за начало мисля да спра с кафетата. Други предложения?

Тема Re: Нерви и изнервеностнови [re: Taй-пaн]  
Автор 4ereshka (старо куче)
Публикувано29.12.09 00:06

Много хубаво, че спортуваш но спортът не замества секса

Тема Re: Нерви и изнервеностнови [re: 4ereshka]  
Автор Taй-пaн (непознат )
Публикувано29.12.09 15:41

Секса не е проблем, редовен е. Или имаш предвид да търся причината, това което ме изнервя?

Тема Re: Нерви и изнервеностнови [re: 4ereshka]  
Автор Sargon lll ()
Публикувано30.12.09 11:53

Аз пък спортувам секс!

Автор NikiFin (стар клубар)
Публикувано01.01.10 13:06

И аз имам подобен проблем, не само че се изнервям ами и се депресирам. Една от целите, с които тренирам е антидепресивна, знаеш че настроението и желанието за живот се подобряват от тренировките. Проблемът е че явно организмът се пристрастява и после има нужда от тях за да произвежда същите невротрансмитери на доброто настроение. Затова сигурно казват, че тренирането става начин на живот. Щото после като го спреш и се чувстваш дискомфортно.
Така че не вярвам спирането на кафето да помогне чувствително. Не знам защо вече не тренираш ама съм сигурна, че каквато и да е физическа активност ще ти се отрази добре - дълги разходки, чистене на къщата, работа в градината и квото и да е.

Тема Re: Нерви и изнервеностнови [re: NikiFin]  
Автор akupunkturist (и Лекар)
Публикувано07.01.10 09:22

Този проблем може да се лекува с акупунктура. Дължи се на неправилно вътрешно разпределение на енергиите в тялото ти, но е дълго за обясняване..

Иглотерапевт и Фитотерапевт

Автор SerenityKnight v 48O (Винаги Щастлив)
Публикувано18.01.10 21:30

Забелязал съм че се изнервям не само от липсата на физически упражнения, а и от недостатъчно 'изядена' светлина.

Филмът 'СоларМен' дава подробни доказателства.

Стресът от статистическа страна всъщност може да се контролира от няколко неща:
1. Спорт (секса като такъв е най-добрия).
2. Йога - Най-добре Крия Йога.
3. Вода - Плуване, къпане, слушане на ромолящ водопад.
4. Билки - Мента, глог, валериана и т.н.
5. И други - засега не бих могъл да ги изброя. А и си искат човек с медицинско образование.

Мечтая-Живея-Успях!

Тема Re: Нерви и изнервеност [re: Taй-пaн]  
Автор Пeнчo3aeka (ни риба, ни рак)
Публикувано18.01.10 22:10

Вземи си боксов чувал и бооой...до дупка. После си вземи един студен душ и хубавичко си помисли майка ти ли е виновна, или баща ти.

Щука май?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.