|
|
|
Тема
|
Нерви и изнервеност
|
|
| Автор |
Taй-пaн (непознат
) |
| Публикувано | 27.12.09 19:56 |
|
|
Когато не тренирам, ставам супер изнервен - всички ми го казват и дори казват, че ги "заразявам" с нервността си. Как мога да преодолея този проблем? Като за начало мисля да спра с кафетата. Други предложения?
| |
|
Тема
|
Re: Нерви и изнервеност
[re: Taй-пaн]
|
|
| Автор |
4ereshka (старо куче) |
| Публикувано | 29.12.09 00:06 |
|
|
Много хубаво, че спортуваш но спортът не замества секса
| |
|
Тема
|
[re: 4ereshka]
|
|
| Автор |
Taй-пaн (непознат
) |
| Публикувано | 29.12.09 15:41 |
|
|
Секса не е проблем, редовен е. Или имаш предвид да търся причината, това което ме изнервя?
| |
|
|
|
Аз пък спортувам секс!
| |
|
Тема
|
[re: Taй-пaн]
|
|
| Автор |
NikiFin (стар клубар) |
| Публикувано | 01.01.10 13:06 |
|
|
И аз имам подобен проблем, не само че се изнервям ами и се депресирам. Една от целите, с които тренирам е антидепресивна, знаеш че настроението и желанието за живот се подобряват от тренировките. Проблемът е че явно организмът се пристрастява и после има нужда от тях за да произвежда същите невротрансмитери на доброто настроение. Затова сигурно казват, че тренирането става начин на живот. Щото после като го спреш и се чувстваш дискомфортно.
Така че не вярвам спирането на кафето да помогне чувствително. Не знам защо вече не тренираш ама съм сигурна, че каквато и да е физическа активност ще ти се отрази добре - дълги разходки, чистене на къщата, работа в градината и квото и да е.
| |
|
|
|
Този проблем може да се лекува с акупунктура. Дължи се на неправилно вътрешно разпределение на енергиите в тялото ти, но е дълго за обясняване..
Иглотерапевт и Фитотерапевт
| |
|
|
|
Забелязал съм че се изнервям не само от липсата на физически упражнения, а и от недостатъчно 'изядена' светлина.
Филмът 'СоларМен' дава подробни доказателства.
Стресът от статистическа страна всъщност може да се контролира от няколко неща:
1. Спорт (секса като такъв е най-добрия).
2. Йога - Най-добре Крия Йога.
3. Вода - Плуване, къпане, слушане на ромолящ водопад.
4. Билки - Мента, глог, валериана и т.н.
5. И други - засега не бих могъл да ги изброя. А и си искат човек с медицинско образование.
Мечтая-Живея-Успях!
| |
|
|
|
Вземи си боксов чувал и бооой...до дупка. После си вземи един студен душ и хубавичко си помисли майка ти ли е виновна, или баща ти.
Щука май?
| |
|
|
|
|