Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:22 11.11.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема кандидата - възможно ли е без секснови  
Автор rнeвнa ()
Публикувано27.11.09 01:24

Здравейте. Бях на гинеколог и ми откриха вагинална кандидоза, предписаха ми на мен и на партньора ми лечение. Партньорът ми отрича да има нещо общо с цялата работа....Възможно ли е да получа кандида не по полов път или той ми я е лепнал? Лекарката ми каза, че той може да е преносител без да има симптоми.

Сега обаче са му се били появили (така ми каза). Аз със сигурност няма как да съм се заразила от друг освен от него, тъй като не съм имала полови контакти с друг човек от последния път, когато бях на гинеколог (преди няколко месеца), когато си бях напълно здрава .

Тема Re: кандидата - възможно ли е без секснови [re: rнeвнa]  
Автор edna selianka (любопитна)
Публикувано27.11.09 07:03

Те на партньорите винаги им е "чиста" работата и отричат. Наглички си падат в такава ситуация.

Гледай ся, к'ви въпроси ма вълнуват.

Автор 4ereshka (старо куче)
Публикувано27.11.09 11:29

Чувала съм, че могат да се появят при употерба на тампони, антибиотици, заслабнала имунна система..
А на мъжете не трябва много да се вярва, дръж го под око

Тема Re: кандидата - възможно ли е без секс [re: 4ereshka]  
Автор orange71 (непознат)
Публикувано27.11.09 14:25

При мен се появи Кандида след употреба на антибиотик и то при положение,че слагах и вагинални глобули,точно за да не се появят гъбички.

Тема Re: кандидата - възможно ли е без секснови [re: orange71]  
Автор ratna ()
Публикувано28.11.09 20:56

аз вече не знам дали съм болна или съм се излекувала.
писна ми от лечения .от тва не се мре

Автор ariel$$ (стар клубар)
Публикувано29.11.09 12:28

Candida каква?

Автор dani1212 (непознат)
Публикувано30.11.09 12:05

Кандидата не се предава само по полов път, на мен много често ми се случва преди цикъл, причините са много...пий нещо за имунитета

Автор CharmingW (п-илето)
Публикувано17.12.09 17:19

Уф, тая Кандида е толкова коварна. На мен тази година вече не помня колко пъти ми се появи.

Сега отново съм на лечение + профилактика

Ето ти малко инфо по въпроса, оказа се доста по-разпространен "вирус", отколкото предполагах. Да не говорим и от какви глупости може да се лепне....

Keep smiling!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.