Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:22 17.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема Проблем със зачервени очинови  
Автор klevcov (непознат )
Публикувано08.04.09 16:49

Здравейте, от скоро взех да се взирам в огледалото и забелязах в бялата част на очите ми да има зачервяване (говоря за червените капиляри). Знам че в моя случай е от прекомерната работа със компютър и от недоспиване, но има ли начин да се премахни това зачервяване? Работата със компютъра мога да я огранича, за спането смятам че мога да направя така че да си отпочиват достатъчно очите ми, но не съм сигурен дали това ще реши проблема. Прочетох за някъкви капки "визин", но не мисля да ги пробвам преди да ми ги препоръча лекар. Какво бихте ми предлиожили, ако се овлажнява въздуха, или упражнения за очи дали биха помогнали в случая?
Благодаря предварително!

Тема Re: за Визиннови [re: klevcov]  
Автор LlRA.. (ritter)
Публикувано08.04.09 17:13

мисля, ч ен ети трябва лекарско предписание))...в телевизията гримьорите ги хабят с тонове за водещите))

Тема Re: Проблем със зачервени очинови [re: klevcov]  
Автор mustangGT (auto tuner)
Публикувано09.04.09 07:55

Не използвайте подобни капки за овлажняване на окото.
Почивайте повече и мигайте по-често и проблема ще отшуми!

Тема Re: за Визин[Кирилицата]нови [re: LlRA..]  
Автор iuki 71 (непознат )
Публикувано03.10.09 20:18

е задължителна

Редактирано от bira_more на 03.10.09 20:50.

Автор paзбиpaм (перде)
Публикувано04.10.09 12:32

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Автор akupunkturist (и Лекар)
Публикувано04.10.09 21:36

Зачервяването на очите ти е само един от симптомите на патологичното състояние. Ако искаш само това да лекуваш - офталмолог/ капки за очи ще ти свършат някаква работа. Радикалното лечение е с акупунктура и билки.

Иглотерапевт и Фитотерапевт

Тема Re: Проблем със зачервени очи [re: mustangGT]  
Автор femina (Mис Kаприз)
Публикувано11.10.09 15:41

Тези капки не са за овлажняване, а напротив изсушават още повече очите, защото съдържат съдосвиващо вещество.
Човекът трябва да отиде на очен лекар, за да се види дали няма нужда от очила за близка работа, и евентуално да капе изкуствени сълзи, също и повече почивка на очите при близка работа.

България - няма невъзможни неща!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.