Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:15 17.06.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Спонтанния абортнови  
Авторcaвaнa (Нерегистриран)
Публикувано01.05.09 18:02

Моля Ви, кажете ми, нормално ли е в 12 г.с. да спре сърдечната дейност на бебето ми, без да има кървене или някакъв друг признак? Оказа се че плода е стоял около седмица в мен мъртъв. Това е вече втори аборт (с абразио) за мен. Кое може да предизвика това? Сега чакам резултати от изледванията си, но се побърквам защо става така. Бях се превърнала в инкубатор само и само да ми се роди дете....
Как спира така от самосебе си сърдечната дейност на плода, какви може да са причините???!!! Какво да правя за в бъдеще?

Тема Re: Спонтанния абортнови [re: caвaнa]  
Автор evpraksia (откачалка)
Публикувано01.05.09 18:40

Това, което описваш прилича на мисед (задържан) аборт. Когато излезе хистологията след абразиото ще ти кажат каква е причината.

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече

Тема Re: Спонтанния абортнови [re: caвaнa]  
Автор akupunkturist (и Лекар)
Публикувано01.05.09 22:03

Малко данни си дала, но може би може да се помогне с акупунктура и билки.

Иглотерапевт и Фитотерапевт

Тема Re: Спонтанния абортнови [re: evpraksia]  
Автор Araxna (Интоксикирана)
Публикувано08.05.09 13:14

Хистологията ще покаже дали има или няма тромбоза или хидропс на хориона, и най-вероятно нещо ще има, това си мирише на генетичен или имунологичен проблем, освен ако не е някоя токсоплазмоза, за диагностика аз лично препоръчвам КИРМ Плевен, предполагам , че във форум Проблемно забременяване ще пише повече.

Устоим хоть раз.
В самый жуткий час-
Все напасти нам
Будут трын-трава.

Тема Re: Спонтанния абортнови [re: Araxna]  
Автор jam (уверено сладко)
Публикувано14.05.09 01:04

тук пише повече:

с останалото написано съм съгласна, с изключение на токсоплазмозата. 2 поредни миседа от токсоплазмоза - едва ли.

Тема Re: Спонтанния абортнови [re: akupunkturist]  
Автор jam (уверено сладко)
Публикувано14.05.09 01:05

дръжки ще помогне.

Тема Re: Спонтанния абортнови [re: jam]  
Автор akupunkturist (и Лекар)
Публикувано14.05.09 14:38

Jam, твоето за4атие.com ли ще помогне, не ти достига културата да се въздържиш да оплюваш Алтернативната Медицина.

Иглотерапевт и Фитотерапевт

АвторAлф (Нерегистриран)
Публикувано14.05.09 15:25

Аз по принцип се възхищавам от алтернативната медицина, особено от китайските методи на лечение, които са много древни.
Но в случая съм съгласен със Jam - дръжките ще помогнат повече ;-)

Автор bira_moreМодератор (бира)
Публикувано14.05.09 16:37

Ами зачатие е помогнало на много семейства да си решат проблема.
А много жени са стигнали до невъзвартими състояния благодарение на неадекватни "алтернативни" действия.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Спонтанния абортнови [re: bira_more]  
АвторAлф (Нерегистриран)
Публикувано14.05.09 16:58

Така е, на мен също ми помогна. Не във финансово отношение, а по-скоро в образователно-информационно отношение. В България общата ни здравна култура не е много на висота, основно знаем да критикуваме лекарите и да ги плюем когато направят някоя грешка. Но в Зачатие има много полезна информация - както от пациенти, така и от специалисти за което съм им безкрайно благодарен. Това ми помогна да направя правилния избор и да знам към кого да се обърна за да си реша проблема със стерилитета (вече успешно решен!).

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.