|
Тема
|
Сомнамбулзизъм
|
|
Автор |
RAYAR () |
Публикувано | 04.12.07 21:38 |
|
Приятелят на дъщеря ми е на 23 г. и е от 2 години в Щатите. От скоро е запо4нал насън да става, говори, действа и след това не помни нищо. Дъщеря ми е много притеснена, защото на няколко пъти се е събуждал в гаража.
Как да му помогнем?
| |
Тема
|
Re: Сомнамбулзизъм
[re: RAYAR]
|
|
Автор | coмнaмбyл (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.02.08 12:15 |
|
И аз самата имам този проблем от 7-8 години, но аз помня, например сънувам че търся нещо и се събуждам в другия край на стаята, помня и какво съм сънувала. Напоследък обаче ставам доста буйнаПоследния път тичах из къщата защото сънувах ,че в стаята ми има мишка, а мен ме е страх от гадинките. Преди това насън натупах гаджето, защото сънувах че някой ме напада и аз се отбранявах. Започвам да се притеснявам вече. Моля ако някой знае нещо по темата пише. Благодаря предварително
| |
|
Когато беше малка дъщеря ми имаше същия проблем.Майка ми слагаше на пода по дължината на цялото легло първо найлон а отгоре мокър чаршаф.При ставането,стъпвайки на мокрото се събуждаше.А за гаджето,сори мила ,купи му каска
Надеждата умира последна, за да ни се изсмее в лицето
| |
Тема
|
[re: мaмчe]
|
|
Публикувано | 19.02.08 11:52 |
|
Благодаря мамче, това е доста добра идея. След работа ще потърся каска
| |
|
Надеждата умира последна,за да ни се изсмее в лицето.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
RAYAR () |
Публикувано | 19.02.08 21:52 |
|
Само за сведение.
Момчето си е починало както трябва за по-дълго време и му е минало. Оказа се, че това е от пренапрежение и преумора в работата.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 21.02.08 09:52 |
|
Благодаря много, взимам си отпуск
| |