Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:18 10.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема Въпроснови  
Автор Charlemagne (Grenadier)
Публикувано10.01.08 19:44

Извинете, че се намесвам във вашия форум, но просто бих искал да разбера, нещо което ме интересува.

От няколко дни забелязвам набъбнала точка(забележима когато си изпъна надолу китката) на границата между китката и дланта си. Когато я опипам и докосвам не изпитвам болка, но определено я няма на другата ми китка. Върпосното нещо се намира на външната страна на китката. Чупил съм си два пъти китката. Чух, че е възможно в последествие на счупени ръце (респективно китка) да се проявят неща от този сорт.

В чужбина съм(по-точно в Средиземноморието) и по празниците си бях в България. Както знаете беше много студено. Възможно ли, е рязката смяна на климата от сняг и минус 10-15 градуса, към меко прохладно време и плюс 10-15 градуса да е оказала влияние върху китката ми.

Освен обичаините препоръки да ида и да се консултирам с доктор, Вие какво мислите, че може да е.

Благодаря предварително!

TU VAINCRAS!

Тема Re: Въпроснови [re: Charlemagne]  
Авторprincessa (Нерегистриран)
Публикувано10.01.08 20:18

Няма страшно.Направи си катаплазма от зелен argile,обикновено преди лягане.В продължение на 1 седмица или повече и ще изчезне.

Тема Re: Въпрос [re: princessa]  
Автор Charlemagne (Grenadier)
Публикувано10.01.08 20:21

Извинявай, но не съм никак запознат с тези неща.

За чай ли става въпрос?

TU VAINCRAS!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.