|
Тема
|
онкология Бургас
|
|
Автор |
koлeвa (непознат
) |
Публикувано | 30.11.07 08:54 |
|
" ОНКОЛОГИЯ БУРГАС "
Как е възможно на 30.11.2007г. в петък 7,30 часа / Трета поликлиника Бургас/ това е единствения ден в който се дават часове за преглед в онкодиспансера да няма часове ? Как е възможно в областен град като Бургас да се случва такова нещо? Никой ли не следи БЕЗРАЗЛИЧИЕТО на тази институция ? На 23.11.2007 г. също бях на опашката за час /петък/по ред бяхме 10 - ти , а ни дадоха номер 18 за нашия лекар . Днес съпруга ми отиде отново тъй като за да влезе при лекуващия лекар и да покаже изследването от скенера му трябва номер . Репликата от страна на регистратурата е била , че са свършили номерата ! Какво правим в случая ? Той е с потвърдена диагноза Семином , и на определен интервал трябва да прави изследвания . В случая кой ще му види изследването ? Кой може да ми помогне ? Към кого да отправя жалба , и ще бъда ли чута ? Какви са правата на онкоболните ЗАЩИТАВА ЛИ ГИ НЯКОЙ ? Моля пишете , ако някой се е сблъсквал с моя проблем!!!!!!!!
Редактирано от koлeвa на 30.11.07 10:09.
| |
|
1) Потърсете онколози, които имат частен кабинет, но работят по договор със Здравната каса. Там ще направите прегледа си много по-спокойно.
2) Препоръчам да си задавате въпросите в Клуб на раково болните, където може да получите отговор на много свои въпроси.
3) За въпроси и оплаквания може звъните на телефон 080011202 - той е създаден специално да консултира пациенти с онкологични заболявания от цялата страна.
Желая ви успех!
| |
Тема
|
Re: онкология Бургас
[re: *jull**]
|
|
Автор | мepи (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.12.07 23:24 |
|
Действително е ВЪЗМУТИТЕЛНО обслужването в тази поликлиника и мнението за това е абсолютно всеобщно.Но така си е-как е възможно един единствен кабинет да съумее да обслужи този огромен капацитет от болни???Така,че вина за това нямат мед.служит.,които дори остават извънредно за да ни обслужат,а здравната управа,подиграваща се с пациента и експлоатирайки служителите си.относно номерцата-те освен на чакащите на опашка се раздават и по телефон,затова и броя им бързо привършва,но въпреки това в края на работното време не мисля,че биха отказали да ви отделят внимание.
| |
Тема
|
Re: онкология Бургас
[re: koлeвa]
|
|
Автор |
femina (Mис Kаприз) |
Публикувано | 29.12.07 15:19 |
|
Това е в компетенцията на управата на болницата/диспансера, т. е. тези които отговарят за този кабинет и са създали порядките при обслужването. Номерцата са за да не се блъскат и карат пациентите, а и за да се работи спокойно в кабинета, защото 1 лекар няма физическата възможност да обърне внимание на безбройните пациенти в рамките на работния си ден. Интересно е защо само в петък се консултират онко-болните, водещи се на диспансерен учет. Какво прави кабинета в останалите дни? Ако се оплачите вие и други болни, е възможно да се открие и някой друг ден за консултации.
Държавата България - невъзможни неща няма!
| |
|
|
|
|