Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:50 01.11.24 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Гинко билоба?  
Авторrrrrrr (Нерегистриран)
Публикувано15.11.07 17:24

Кой е най-добрият препарат, съдържащ гинко билоба. Съотношение цена качество на екстракта.

Тема Re: Гинко билоба?нови [re: rrrrrr]  
АвторWASP (Нерегистриран)
Публикувано15.11.07 18:55

Най-добрия сякаш е Танакан и то течен. Не е никак евтин, ако не се лъжа струва 15-17 лева за 10 дни. За да има ефект обаче е нужно да се пие не по-малко от 6 месеца. Доста скъпо ще излезе нали? Друг препарат се казва Мемоплант. Също не е никак евтин. Междо другото Гинко Билоба не е с доказан ефект. Много силна реклама му се прави, но истината не е в рекламата, а в това дали наистина ще даде резултат при вас.

Тема Re: Гинко билоба?нови [re: WASP]  
Автор bimbaaa (работяга)
Публикувано15.11.07 19:18

Като съотношение цена-качество за мен е най-добро гинкото на натурфарма - немска фирма. Съдържа 100 мг гинко билоба, което означава, че се пие само по една капсула на ден.Опаковката от 50 капсули, т.е. за 50 дни е около 16 лв. Мемопланта излиза пъти по - скъпо , защото се пият минимум по 2 на ден, опаковката съдържа 20 тб т.е за 10 дни за 50 дни ви трябват 5 опаковките - едната е около 8 лв- значи стават 40 лв за 50 дни. Танакан е скъп. Българските няма да ги коментирам. Гинкото на Валмарк като качество е добро, но също излиза скъпо. Около 26-27 лв за 30 дни.

Тема Re: Гинко билоба?нови [re: bimbaaa]  
Авторrrrrrrr (Нерегистриран)
Публикувано15.11.07 19:39

Купих от немската 100мг. И аптекарката ми я препоръча. Тя каза, че ако ми трябва за изпити ( а то именно за това ми трябва ) да взимам по 1 на ден 5-6 дни докато ми минат изпитите. Чел съм, че за да подейства трябва да се взима минимум 5 месеца. На мен ми трябва точно в дългосрочен план и именно така ще ги взимам таблетките. А вярно ли е другото твърдение: 2 часа след приема на гинкобилобата се усеща въздействието -повишаване на концентрацията и по-добро запаметяване.

Тема Re: Гинко билоба?нови [re: rrrrrrr]  
Публикувано15.11.07 21:37

Ми според мене здравата са те излъгали :)) Ама опитай де, лошо няма :-))

Автор aз-R (същата)
Публикувано15.11.07 22:40

Не е вярно. Ефекта се появява при по-продължителна уотреба

Тема Re: Гинко билоба?нови [re: rrrrrr]  
Автор ddbezms (регистриран)
Публикувано16.11.07 09:07

Най-евтино е да си събереш листа гинко билоба от парка и да си ги вариш на чай или да направиш спиртен извлек. Пусни някоя търсачка - из мрежата има много информация.

Здрава съм! Да му мислят болните умове!

Автор bimbaaa (работяга)
Публикувано16.11.07 09:08

Прилив на мозък няма да усетиш, но няма да си толкова разсеяна. А ефекта наистана ще е най-рано след 2 седмици.

Тема Re: Гинко билоба?нови [re: aз-R]  
Публикувано16.11.07 09:43

Не е вярно, ама това не е вярно може да се отнася само за вас. Има хора при които и 6 месеца няма никаква промяна! Да не говорим, че така наречените му положителни ефекти бързо бързо изчезват веднага след спирането му. Разберете, че всичко е бизнес, това за лекарствата важи особено много. Гинко Билобата наподобява на прехвалените и преувеличени ефекти и на други 2 бизнес изделия с които много се спекулира. Жен=шен и Омега - 3. Всичко едва ли не били лекували, да ама не

Тема Re: Гинко билоба?нови [re: WASP]  
Автор bimbaaa (работяга)
Публикувано16.11.07 11:14

"Разберете, че всичко е бизнес, това за лекарствата важи особено много. "

Защо ли тогава има животоспасяващи лекарства и такива, които го поддържат?!!! И ако кажеш, че ти не си пил лекарства... ще ходя да се хвърля от някой блок!

Тема Re: Гинко билоба?нови [re: bimbaaa]  
Публикувано16.11.07 12:23

Ееее къде пък сега Гинкото стана животоспасяващо лекарство

Никой не казва, че няма животоспасяващи такива, но айде да не се юркаме да оберем аптеките със всичко възможно което имат нали

Тема Re: Гинко билоба?нови [re: ddbezms]  
Авторявe (Нерегистриран)
Публикувано17.11.07 19:36

През коя част на деня е най-добре да се взима. А освен това преди или след ядене? Никъде не намерих информация

Тема Re: Гинко билоба?нови [re: явe]  
АвторReni (Нерегистриран)
Публикувано17.11.07 21:10

Добре е сутрин и обед, без оглед на яденето, преди или след това. Не уврежда стомаха, нито го дразни. Танакана вече се взима по време на храна, ако е течен.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.