Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:59 05.07.25 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ЗА ЛАБОРАТОРИИ ЦИБАЛАБ - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!нови  
Автор rлyпaчe (звездичка)
Публикувано11.11.07 17:04

Пуснах тази тема в "проблемно забременяване", но ще я пусна и тук, за да могат повече хора да прочетат и да са предупредени.

Преди две седмици гинекологът ми ме прати там за профилактично изследване на хламидия. Резултат - Chlamidia Trach-Ig G 12 при референтни граници 0-11. Естествено в първия момент се побърках, след това обаче реших да попрочета това-онова из клубовете и попаднах на не много мили статии относно работата на лабораторията - първо специално за това изследване, а след това видях, че хора са се оплаквали от грешни изследвания за трихомони, хормони и какво ли още не. След три дни отидохме и двамата с приятеля ми в Кандиларов и си пуснахме изследвания там. Неговите резултати са 5,9, а моите - 8,2 - всичко е в референтните граници!!! Повече никога не смятам да пускам каквито и да е изследвания в цибалаб! Не препоръчвам на никого също. На всичкото отгоре така ми взеха кръв, че вече седмица след това цялата ми ръка е синя, а първите два дни изобщо не можех да я сгъвам!
Ужасно съм възмутена. Как е възможно да се играе така със ЗДРАВЕТО на хората за да бъде напълнен нечии джоб?! (защото нали като изследванията са положителни първо ще се "лекувам", а после пак там ще отида да се изследвам...)
Това е от мен. Имайте едно наум за тях и най-важното - бъдете здрави!

...I love you in a place
Where there's no space and time...

Тема Re: ЗА ЛАБОРАТОРИИ ЦИБАЛАБ - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!нови [re: rлyпaчe]  
Автор УйнaПeнa (пристрастен)
Публикувано11.11.07 22:53

Недей да си много сигурна в по-добрите резултати на Кандиларов. Повече зависи от гинеколога как взема пробата, а не от лабораторията... Един път Кандиларов даде ОК за гърлена намазка на сина ми, взета от джипито, а друг път даде стафилококи, когато пробата беше от УНГ.

Но по-добре да смяташ, че ти няма нищо, защото от хламидии никой не е умрал, макар всички да ги имат в определена степен... А да се тровиш месеци наред с антибиотици е много, много по-вредно.

Тема Re: ЗА ЛАБОРАТОРИИ ЦИБАЛАБ - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!нови [re: УйнaПeнa]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано11.11.07 22:56

хламидиите водят до стерилитет и други сериозни проблеми и трябва да бъдат лекувани!!!по- опасно нещо от хламидиите не знам

Тема Re: ЗА ЛАБОРАТОРИИ ЦИБАЛАБ - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!нови [re: УйнaПeнa]  
Автор rлyпaчe (звездичка)
Публикувано11.11.07 23:53

Ставаше въпрос за кръвна проба, а не намазка. А в Кандиларов и двамата с приятеля ми пуснахме, пак кръвна проба, и при двама ни с отрицателен резултат. Съмнява ме и двете изследвания да са грешни. Не смятам че хламидиите трябва да се подценяват, но прочетох ДЕСЕТКИ негативни мнения за цибалаб. Точно за това реших да се изследвам отново. И точно поради тази причина реших да предупредя тук.

...I love you in a place
Where there's no space and time...

Автор Mese4inka (ентусиаст)
Публикувано12.11.07 09:00

И аз да се изкача OFF темата за Цибалаб, защото и аз не разчитам на тях за важни изследвания. Хламидията е доста сериозно заболяване и намирам за много повърхностно изказването, че никой не е умрял от хламидия. Това, че води до стерилитет малко опасно ли е?

Тема Re: ЗА ЛАБОРАТОРИИ ЦИБАЛАБ - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!нови [re: Mese4inka]  
Авторблa (Нерегистриран)
Публикувано12.11.07 21:42

И кандиларов не са цвете. Не знам за нормална лаборатория. Имам познат дето ми каза, че единствените нормални резултати, които е получавал от микробиология са от някаква болница в провинцията, а в кандиларов и цибалаб всеки път, като се е изследвал са излизали всевъзможни резултати. Само в онази посткомунистическа ДКЦ лаборатория са му открили всевъзможние бактерии. За това не бъдете скетични към лабораториите на болничните заведения и не се доверявайте много на тия частни лаборатории. В България всичко е менте и всичко е или мутренско, или циганско, или мафиотско, или тотално побългарео и фалшиво.

Тема Не си правнови [re: блa]  
Автор bira_moreМодератор (бира)
Публикувано12.11.07 21:51

>В България всичко е менте и всичко е или мутренско, или циганско, или мафиотско, или тотално побългарео и фалшиво.
Жените са готини, въобще не са фалшиви, не са менте, не всички са мутреси или циганки. Не са и побългарени, щото са си българки.
Ехххх ако можеше и да не са толкова приказливи.......

Bеer? Mоre?

Тема Re: Не си прав [re: bira_more]  
Авторблa (Нерегистриран)
Публикувано12.11.07 21:56

Дам, готини са, нема спор. Прикаливостта не им е кусур. Само красотата ни остана и пак живота ни е грозен :(

АвторAлф (Нерегистриран)
Публикувано13.11.07 15:56

Напълно съм съгласен!
Не ходете в ЦИБАЛАБ!
А хламидиите са много опасни и водят наистина до стерилитет.
Що се отнася до Кандиларов - От Инвитро центъра на д-р Владимиров пращат кръв за изследвания именно там!

Тема Re: ЗА ЛАБОРАТОРИИ ЦИБАЛАБ - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!нови [re: Aлф]  
Автор Mese4inka (ентусиаст)
Публикувано13.11.07 16:33

Понеже темата я има им в "Проблемно забременяване", тук ще напиша същото, както и там:
И в Кандиларов не са безгрешни. Малко след операция и лъчетерапия на мъжът ми, стойностите на туморните маркери бяха с 5 пъти по-високи дори от преди операцията! Няма да ви казвам какъв кошмар изживяхме, как хукнахме по рентгени и лекари, преди да направи повторно изследване.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.