|
Тема
|
Въпрос за тестис?
|
|
Автор | Hямa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.09.07 20:34 |
|
Имам няколко въпроса по тази тема.
Когато съм бил малък единия ми тестис е останал горе и са го разбрали доста късно,мисля че съм бил на 5 години и тогава ми е правена операцията,следствие сега единия е по-малък от другия,сега имам няколко въпросчета:
1.Мога ли да разбера дали изобщо работи или е атрофирал?
2.Може ли поради горепосочените причини сега да имам по-малко тестостерон от нормалното?
3.В България има ли хора които премахват тестиса и слагат протеза,гледал съм такова нещо по дискавъри :)
4.Вярно ли е че поради причината че не е паднал сам и са го открили доста късно,да се увеличи вероятноста от рак на тестиса?
| |
Тема
|
Re: Въпрос за тестис?
[re: Hямa]
|
|
Автор |
kpитичнa (досущ като теб) |
Публикувано | 01.10.07 14:55 |
|
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=3954
"Който иска нещо-намира начин,който не иска-търси оправдание"
| |
Тема
|
[re: kpитичнa]
|
|
Автор | нямa (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.10.07 21:42 |
|
За какво ми даваш този линк бе душа.
Няма ли някой който може да отговори на въпросите ми?
| |
Тема
|
[re: Hямa]
|
|
Автор |
Lali (пристрастен) |
Публикувано | 02.10.07 10:02 |
|
Направи си изследвания, само те ще отговорята на въпросите ти. Спермограма и хормонални изследвания.
Относно протезирането, ако си млад човек и нямаш деца не бих ти препоръчала на този етап.
За рак на тестиса изобщо не мисли.
Откъде си?
Усмихни се!
И ще успееш!
| |
Тема
|
[re: Lali]
|
|
Публикувано | 02.10.07 17:47 |
|
Мерси!
От Асеновград съм,предполагам че тези изследвания може да се направят в Пловдив?
| |
Тема
|
[re: нямa]
|
|
Автор |
Mese4inka (ентусиаст) |
Публикувано | 03.10.07 09:28 |
|
Ако толкова те притеснява това, че може да е рак на тестисите - пусни си един туморен маркер и едно ЧХГ - срещу 30-40 лв ще имаш отговор на притеснението си. Но искам да те успокоя да не се натоварваш излишно психически, тъй като точно този вид рак е лечим в над 90% от случайте. Успех!
| |
Тема
|
[re: Mese4inka]
|
|
Публикувано | 03.10.07 17:37 |
|
Не,нямам притеснения по този въпрос,понеже нямам и симптоми,прости съм чел че при хора,които имат същия дефект като моя е по вероятно да се разболеят от този вид рак,просто исках да знам дали е вярно?
| |
|
|
|
|