Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:58 16.11.24 
Здравна
   >> Медицинска
*Кратък преглед

Тема Въпрос за тестис?нови  
АвторHямa (Нерегистриран)
Публикувано30.09.07 20:34

Имам няколко въпроса по тази тема.
Когато съм бил малък единия ми тестис е останал горе и са го разбрали доста късно,мисля че съм бил на 5 години и тогава ми е правена операцията,следствие сега единия е по-малък от другия,сега имам няколко въпросчета:

1.Мога ли да разбера дали изобщо работи или е атрофирал?
2.Може ли поради горепосочените причини сега да имам по-малко тестостерон от нормалното?
3.В България има ли хора които премахват тестиса и слагат протеза,гледал съм такова нещо по дискавъри :)
4.Вярно ли е че поради причината че не е паднал сам и са го открили доста късно,да се увеличи вероятноста от рак на тестиса?

Тема Re: Въпрос за тестис?нови [re: Hямa]  
Автор kpитичнa (досущ като теб)
Публикувано01.10.07 14:55

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=3954

"Който иска нещо-намира начин,който не иска-търси оправдание"

Тема Re: Въпрос за тестис?нови [re: kpитичнa]  
Авторнямa (Нерегистриран)
Публикувано01.10.07 21:42

За какво ми даваш този линк бе душа.
Няма ли някой който може да отговори на въпросите ми?

Тема Re: Въпрос за тестис?нови [re: Hямa]  
Автор Lali (пристрастен)
Публикувано02.10.07 10:02

Направи си изследвания, само те ще отговорята на въпросите ти. Спермограма и хормонални изследвания.
Относно протезирането, ако си млад човек и нямаш деца не бих ти препоръчала на този етап.
За рак на тестиса изобщо не мисли.
Откъде си?

Усмихни се!
И ще успееш!

Тема Re: Въпрос за тестис? [re: Lali]  
Публикувано02.10.07 17:47

Мерси!
От Асеновград съм,предполагам че тези изследвания може да се направят в Пловдив?

Тема Re: Въпрос за тестис?нови [re: нямa]  
Автор Mese4inka (ентусиаст)
Публикувано03.10.07 09:28

Ако толкова те притеснява това, че може да е рак на тестисите - пусни си един туморен маркер и едно ЧХГ - срещу 30-40 лв ще имаш отговор на притеснението си. Но искам да те успокоя да не се натоварваш излишно психически, тъй като точно този вид рак е лечим в над 90% от случайте. Успех!

Тема Re: Въпрос за тестис?нови [re: Mese4inka]  
Публикувано03.10.07 17:37

Не,нямам притеснения по този въпрос,понеже нямам и симптоми,прости съм чел че при хора,които имат същия дефект като моя е по вероятно да се разболеят от този вид рак,просто исках да знам дали е вярно?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.